Skocz do zawartości
IGNORED

ProAc Studio 100 plus analog - dobra lampa

donic

Rekomendowane odpowiedzi

Poczekamy uwidzimy:)jak to będzie z tą sklejką. Ponoć miały z niej być wykonane.

Emotion to 2 drożne duże monitory (piękne klasyki), tu 3 drogi i podłogówki.

Hmmm... może dało by się 12" upchać w duży monitor jak stare JBL itp - mam do takich konstrukcji sentyment i nie miał bym nic przeciwko.

Mogło by to nawet fajnie wyjść, ale Dunlopowie postawili na podłogówki - widocznie uznali, że wielki monitor 3 drożny to już zupełna nisza.

Póki jednak nie zobaczę ich na własne oczy, albo na lepszych fotach nie chcę wyrokować o ich wyglądzie.

Wiem, że w kraju są już chyba 2 sztuki od kilku dni.

Może odezwą się Ci co mają z nimi kontakt organoleptyczny?

pozdr.

Jak dla mnie to one wizualnie w rzaden sposób nie nawiązują do ART Emotion. I przypuszczam, że obudowy nie będą już produkowane ze sklejki brzozowej.

• 1 miesiąc później...

Mialem okazji posluchac setki ProAc'a z Jolida 502CRC (tak tak, to nie jest blad) i zagralo ... wcale nie lepiej, niz z moja zaba, czyli Creekiem 4330mkII. Byc moze jednak byla to kwestia niewygrzanego pieca - brakowalo mi wypelnienia srednicy jak diabli.

W nowej edycji 502-ki lampy E-H zastapione zostaly Tungsolem, pojawilo sie wejscie jack z przodu, bypass oraz XLR.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.