Skocz do zawartości
IGNORED

co z tym buczeniem w azur640a

dida83

Rekomendowane odpowiedzi

panowie pomocy buczy mi w kolumnach,,

gdy podłącze wzmacniacz na samej sieciówce i nic więcej niejest podłączone to buczy w kolumnach..nawet gdy odłączę kolumny i podłącze tylko słuchawki jest ten sam objaw...

uziemienie jest ok!kabel sieciowy też..co jest grane..a i jak dam potencjometr na zero to buczy cicho gdy podkręcam go to i buczenie się zwiększa..dopiero na godzinie 9 a 10-tą buczenie niknie prawie na zero a potem znów to samo gdy kręcę dalej..niewiem jak było wczesniej bo to nowy nabytek i ma tak od początku ..czy naprawa będzie droga?da się to jakoś oszacować?bez uziemienia dzieje się to samo..nawet już robiłem osobne uziemienie..i bez zmian...czy ktoś może mi to naprawić w okolicy bielska-białej?ile możę kosztowac naprawa w serwisie w katowicach?

https://www.audiostereo.pl/topic/82063-co-z-tym-buczeniem-w-azur640a/

Oddaj wzmacniacz do naprawy. Sam tego nie zreperujesz. Zanim to zrobisz mozesz zewrzec wejscie/a i sprawdzic czy ma wplyw na buczenie. Podejrzewam, ze nadal bedzie buczec ale moze nieco ciszej.

pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.