Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie DVD do ok 500zł

onkiel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ponieważ moje stare DVD zostało wykończone przez burzę, muszę zakupić jakieś nowe pudełko do odpalania DVD i pena przez USB. Możecie coś polecić w tak nie wygórowanej cenie? Miałem stare sony z serii 300 i działało chyba z 8 lat a korr działał rok wiec zależy mi na czymś co podziała dłużej niż gwarancja. chyba ze jest cos warte dolozenia do tych 500zl ?

https://www.audiostereo.pl/topic/83739-jakie-dvd-do-ok-500z%C5%82/

DVD to przeszłość w którą moim zdaniem nie warto inwestować aż 500 zł. Można w tej cenie kupić player plików full HD z wejściem USB + pojemny dysk USB. By odtwarzać DVD kupiłbym coś najtańszego - jakość obrazu po HDMI i tak będzie identyczna z DVD za 500zł.

Coś w stylu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

- czytają pliki full hd

aha ... jeśli masz kineskopowca to HD Ci nic nie da ... więc wyrwanie najtańszego playera DVD jest chyba najlepszym pomysłem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

kiedys myslalem o zakupie, Samsung UE40C6500 ale jak na razie zeszlo to na dalszy plan. pewnie kiedys kupie, ale napewno nie w tym miesiacu :)

Nie wiem czy ten model nie odtwarza plików mkv 1080p poprzez USB - w tym wypadku to pudełko które linkowałem byłoby niepotrzebne.

Może kup na teraz jakieś tanie DVD z ew. USB.

a tak w ogóle to warto brac ten tv czy lepiej teraz juz rozgladac sie za jakims innym modelem. bo mnie sie ten podoba i odpala prawie wszystko po usb. a dvd kupie jakies zwykle philipsa lub cos podobnego. a moze masz jakis model warty uwagi ?

Witam, ponieważ moje stare DVD zostało wykończone przez burzę, muszę zakupić jakieś nowe pudełko do odpalania DVD i pena przez USB. Możecie coś polecić w tak nie wygórowanej cenie? Miałem stare sony z serii 300 i działało chyba z 8 lat a korr działał rok wiec zależy mi na czymś co podziała dłużej niż gwarancja. chyba ze jest cos warte dolozenia do tych 500zl ?

szedłbym w takie coś i masz na dziś wszystko co potrzeba :

Ukryta Zawartość

a niewielka dopłata

poczytaj opis

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.