Skocz do zawartości
IGNORED

odtwarzacze DVD Philips vs. DVD Yamaha

bensys

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Proszę o pomoc w doborze nowego budżetowego odtwarzacza DVD do~800PLN.

Obecnie pada mi Philips 711 ( przycięcia podczas odtwarzania DVD,VCD,CD ).

Nie chciałbym znów wdepnąć na minę i kupić podobny egzemplarz.

Podobno sporo modeli DVD Yamaha opartych jest na Philipsie?

Czy DVD Yamaha s540 z czasem podzieli losy mojego Philipsa 711- proszę o komentarze posiadaczy maszyn Yamaha S540.

Zależy mi głównie na dźwięku w kinie domowym.

https://www.audiostereo.pl/topic/8444-odtwarzacze-dvd-philips-vs-dvd-yamaha/

Od 8 miesięcy korzystam z DVD 540 Yamahy. Jak do tej pory bez problemów. Wybrałem właśnie ze względu na dzwięk. Do obrazu również nie mam zastrzeżeń. Mam nadzieję, że trochę pochodzi.

Pzdr.

Hayest głupi jesteś. Yamaha s540 ma tylko czytnik od Philipsa a reszta układów jest Yamahy jak nie wierzysz to idz do pierwszego lepszego sklepu podłacz dvd yamahy a potem dvd philipsa do tego samego zestawu amplituner/kolumny i posłuchaj muzyki z cd - wtedy zauwazysz różnicę.

A co do dalszej częsci twojej wypowiedzi nie słyszałem żeby był jakiś inny nieorgimnalny Panasonik chyba ze Denon :))))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.