Skocz do zawartości
IGNORED

przystawka 3d do projektora full hd?

leon28

Rekomendowane odpowiedzi

witam, mam pytanie

ciekawi mnie, dlaczego do optomy full hd nie mozna uzywac przystawki 3d, ktora wspolpracuje z innymi, tanszymi i slabszymi projektorami?

czy ma to zwiazek z fizyczna budowa projektora (brak jakis ukladow itd.), czy po prostu takie jest zalozenie producenta i juz?

wiem, ze przystawka ma sporo wad, ale mimo wszytko zamiast wymieniac projektor na nowy mozna by lekko zupgradeowac swoj system.

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

https://www.audiostereo.pl/topic/84816-przystawka-3d-do-projektora-full-hd/
  • 1 miesiąc później...

witam, mam pytanie

ciekawi mnie, dlaczego do optomy full hd nie mozna uzywac przystawki 3d, ktora wspolpracuje z innymi, tanszymi i slabszymi projektorami?

czy ma to zwiazek z fizyczna budowa projektora (brak jakis ukladow itd.), czy po prostu takie jest zalozenie producenta i juz?

wiem, ze przystawka ma sporo wad, ale mimo wszytko zamiast wymieniac projektor na nowy mozna by lekko zupgradeowac swoj system.

A widziałeś projektory Full HD z możliwością 3d ready, na dziś nie ma, i raczej nie będzie, jak będą to z wbudowanym full 3D.

Przystawka działa z projektorami Full HD, bez 3D ready, ale sprzęt musi być dublowany (2 przystawki i 2 projektory Full HD).

A widziałeś projektory Full HD z możliwością 3d ready, na dziś nie ma, i raczej nie będzie, jak będą to z wbudowanym full 3D.

Przystawka działa z projektorami Full HD, bez 3D ready, ale sprzęt musi być dublowany (2 przystawki i 2 projektory Full HD).

Od września będzie dostępny Panasonic Full HD-3D. Cena jeszcze chyba nie znana.

witam, mam pytanie

W uproszczeniu: bo chip dmd w projektorze full hd nie potrafi wytworzyć obrazu z częstotliwością odświeżania 120Hz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.