Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie kupic w Wawie BB OPA 2134?

Jrymar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Mam zamiar dokonac tuningu mojego wzmaka PioneeR A 400X wlasnie przez wymiane wzmacniacza operacyjnego w pre ampie z Mitshubishi na BB OPA 2134 (za namowa gregaudio;raz jeszcze wielkie dzieki) Problem jednak w tym ze nie wiem gdzie takiego scalaka mozna dostac w Wawie jedynie wiem ze TME przez internet umozliwia kupno tego OPA 2134 a ja nie chce czekac na realizacje przesylki z TME wolalbym po prostu zalatwic to od reki w jakims sklepie tutaj w Wawie

Za pomoc z gory dziekuje

https://www.audiostereo.pl/topic/8552-gdzie-kupic-w-wawie-bb-opa-2134/

A moze ktos udzieli mi jakis szczegolowszych informacji np. w stylu w ktorym pawilonie na wolumenie handluje sie scalakami tego typu? Bylem dzis na gieldzie elektronicznej pod GUSem ale tam sa tylko dwa sklepy sprzedajace scalaki i w zadnym z nich nie ma tego o ktory mi chodzi powiem wiecej w obu powiedziano mi ze BurrBrownami to oni nie handluja

dzieki jur za info pana z taboretem i rozpiska dostepnych u niego scalakow poszukam moze znajde a moze nie znajde chociaz wszysko jest mozliwe Np ostatnio bedac na wolumenie dorwalem kabel Lappa na sieciowke DIY a wiem ze swego czasu ludziska z lukara szukali tego kabla i nie mogli go kupic a on spox jest do dostania na wolumenie za 10 pln za metr

• 1 rok później...

odświeżamy

poszukałem rzeczonego pana z taboretem, ale nie znalazłem.

Czy może pojawiły się jakieś nowe źródła OPA czy AD w wawie? a może jakiś polski sprzedawca na allegro czy sklep inetowy?

Wyżej wymienieni Panowie urzędują przy budynku, koło którego sprzedają sprzęty grające. Wchodząc na giełde wejściem od ul. Wolumen (to za przystankiem autobusowym przy kiosku) należy się sierować w lewo, dojść do rzeczonwgo budynku i na jego rogu odbić w prawo. Będzie tam pan z transformatorami a za nim Ci ludzie z kostkami.

Pan na stołeczku na bardzo fajny asortyment, kupiłem u niego TDA1543 z paskie (taki jak zaleceł PD w wątki o nos dac) oraz wiele innych kostek.

Pan w szczękach wcale nie jest gorszy, ma cały asortyment diód.

Polecam serdecznie.

Pozdrawiam

Watek ktory zalozylem rok temu:) znowu wraca W koncu nie napisalem ale mi sie udalo znalezc Pasna z taboretem i kosteczkami szacownych firm:) i nie jedna kosteczke u Pana kupilem Lokalizacje ktora podal Magazynier potwierdzam:)

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.