Skocz do zawartości
IGNORED

WYPOŻYCZENIE PROJEKTORA

adamfreliszka

Rekomendowane odpowiedzi

Zostałem zobligowany do wynajęcia projektora, który posłuży jako narzędzie do wyświetlenia filmów w specjalnym namiocie, który może pomieścić około 300 osób. To samo tyczy się ekranu, którego brakuje. Jestem posiadaczem projektora AE900, który jednak boję się, że nie wyświetli obrazu, który miałby wystarczającą wielkość. Jedna firma zaproponowała mi wypożyczenie projektora i ekranu za cenę 1000zł za dzień. Uważam, że jest to wysoka cena, nawet jak na wypożyczenie profesjonalnego projektora. Czy ktoś z forumowiczów nie ma doświadczenia z wypożyczaniem tego typu sprzętu w Warszawie? Czy AE900 z góry nie nadaje się ? A może ktoś z forumowiczów byłby skłonny, oczywiście odpłatnie, wypożyczyć swój domowy projektor na festiwal filmowy?

Dzięki za wszelkie odpowiedzi!

https://www.audiostereo.pl/topic/85609-wypo%C5%BCyczenie-projektora/

AE900 nie pociągnie spoza 300 osób.

Tu masz profesjonalistów - pomogą wybrać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zostałem zobligowany do wynajęcia projektora, który posłuży jako narzędzie do wyświetlenia filmów w specjalnym namiocie, który może pomieścić około 300 osób. To samo tyczy się ekranu, którego brakuje. Jestem posiadaczem projektora AE900, który jednak boję się, że nie wyświetli obrazu, który miałby wystarczającą wielkość. Jedna firma zaproponowała mi wypożyczenie projektora i ekranu za cenę 1000zł za dzień. Uważam, że jest to wysoka cena, nawet jak na wypożyczenie profesjonalnego projektora. Czy ktoś z forumowiczów nie ma doświadczenia z wypożyczaniem tego typu sprzętu w Warszawie? Czy AE900 z góry nie nadaje się ? A może ktoś z forumowiczów byłby skłonny, oczywiście odpłatnie, wypożyczyć swój domowy projektor na festiwal filmowy?

Dzięki za wszelkie odpowiedzi!

Witam.

Ja wyświetlam projektorem multimedialnym dla ponad 300 osób ale na ekranie kinowym (duży współczynnik odbicia)i muszę przyznać że szału nie ma ale coś widać, więc zależy co będziesz wyświetlał i na czym (jaki ekran i jak duży). Jeśli ma to być dobra jakoś to niestety trzeba brać pod uwagę wypożyczenie. Projektory kinowe są drogie w wypożyczeniu i trzeba znać obsługę. Takie projektory może wypożyczy Awaco lub Arttech Cinema. Słyszałem jeszcze o projektorach podobnych do tych zwykłych tylko z mocniejszą lampą ktoś oferował je zamiast profesjonalnych projektorów kinowych ale przykro nie pamiętam firmy. Zadzwoń do wymienionych firm może mają coś odpowiedniego.

skk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.