Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z zakupem JBl Lx 2000 c

mzdral

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Niedawno kupiłem kolumny JBl LX 2004 i 2000 sub do swojego HK AVR 630. Gra to bardzo ładnie i postanowiłem kompletować zestaw głośnikowy dalej. Niestety seria LX wyszła już z produkcji i zakup w tej chwili głośnika centralnego (LX 2000 C) graniczy z cudem. Obdzwoniłem lub odwiedziłem już kilka sklepów we Wrocławiu (MM, Exit, Zuber, Combit, System 3000), Katowicach (Delphinus), Łodzi (Arwek, Best Audio) oraz kilku lokalnych "importerów" i niestety bez skutku. Może ktoś z bywalców tego forum widział lub zna sklep w którym akurat jest wyżej wspomniany głośnik, ewentualnie satelity LX 2001. Byłbym zobowiązany.

https://www.audiostereo.pl/topic/8564-problem-z-zakupem-jbl-lx-2000-c/

Tak, wrocławski mają tylko 2005 (2 pary) i jeden 2000 sub, wszystko w kolorze czarnym - jeśli ktoś byłby zainteresowany. W Lublinie w Melomanie mają jeszcze Subwoofer LX 2000 - kolor nieznany, w Delphinusie w Katowicach była para podłogówek 2003 w buku, a Arwek w Łodzi ma jeszcze LX 2003 i LX 2005 chyba w kolorze buku. A tak na marginesie w swoim pierwszym wątku zapomniałem dodać że poszukuję kolumn w kolorze buku.

Zadzwoń do firmy Reva w Rzeszowie ,tam prawdopodobnie je znajdziesz.Parę dni temu jak oglądałem JBL XTi to na półce prawdopodobnie sobie leżały,nie pamiętam tylko jaki kolor.Tel.do firmy Reva /017/853 33 18.Pozdrawiam.

Dziękuję za informację. Rzeczywiście w firmie Reva jest poszukiwany przeze mnie głośnik centralny, ale niestety w kolorze wiśni. Szukam więc dalej. Zlokalizowałem jednak interesujące mnie satelity. Przynajmniej na razie tyle.

• 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.