Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilskie spotkanko II 27 sierpnia 2011

goliatpl

Rekomendowane odpowiedzi

Tak to już jest z tą naszą "Polską mentalnością", że zawsze znajdzie się jakaś maruda, której coś nie pasuje!

Zamiast zadawać "złośliwe" pytania co i jak grało trzeba było przyjść i samemu posłuchać, a przy okazji pogadać z ludźmi, fajnymi i ciekawymi z poczuciem dystansu. Szanuje ludzi, tym bardziej ich prywatność. Nie widzę w tym nic złego, jeżeli później ja, czy ktoś inny umieści nasze zdjęcia na forum - nie wstydzę się siebie, ani nie uważam to za brak taktu. Po to są aparaty, żeby można było coś dzięki nim uwiecznić.

Jeżeli tak bardzo unikasz zdjęć sugeruję również nie jeździć na Audio-Show, czy inne tego typu spotkania. Tam co druga osoba robi zdjęcia ;) Uważaj również na ulicy, bo dzisiaj już praktycznie każdy ma aparat w komórce :)

Pozdrawiam i życzę pogodnej niedzieli spędzonej w gronie życzliwych osób! :)

Witam.

Cieszę się Rafał że zignorowałeś tych Panów od praw atorskich / Towarzystwo Wzajemnej Adoracji / ,widzę że mają problem z czytaniem ze zrozumieniem / klasa podstawowa I - III / i pomylili wątki , ale cóż zdarza się najlepszym..Wracając do meritum sprawy również podobały mi się Aspary z Ayonem i Burmasterem wg .mojej oceny był to najciekawszy dzwięk i trafił w mój gust w kwestii pozostałych konfiguracji nie będe się wypowiadał.Bardzo sympatyczne spotkanko.miła atmosfera,bardzo fajni ludzie..Podziękowania dla wszystkich organizatorów za profesjonalne podejście do tematu i za mile spędzony czas.Serdecznie pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania i oczekuję natepnego...

Na koniec pozwolę sobie na taką krótką dygresję odnośnie mojego profilu. Niektórzy z Was pytają dlaczego nie jest zaznaczony jako branża? Już odpowiadam. Z branżą Audio jestem związany zawodowo od ok.7 lat. Co to znaczy związany zawodowo? Ano to, że jestem sprzedawcą w jednym ze sklepów Audio w Łodzi.

Czyli jesteś "branża".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.