Skocz do zawartości
IGNORED

Laptop 14" - który?

Mandragora

Rekomendowane odpowiedzi

trafiłeś 100% :)

musiałem oddać synowi by latał z nim na zajęcia a ja znowu gnębię starego Abita NF7 na Athlonie

za to mam wy spdif :)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

trafiłeś 100% :)

musiałem oddać synowi by latał z nim na zajęcia a ja znowu gnębię starego Abita NF7 na Athlonie

za to mam wy spdif :)

To właśnie i umnie w zapasie taki stoi z Athlonem 2400!Ale uzywam go tylko jako zapas i bufor na filmy!

No jak widzisz też spadłem z" krzesła"!he,heNo i blizniaczo macham...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mamel

Przyznaję że ten avatar,zdjecie jest nie do pobicia tu na forum,i chyba nie tylko!Musiałem go odnaleść,jak chce sobie poprawic nastrój to luknę na tę fotkę i śmieję sie do łez!!!To najlepsze zdjecie jakiew życiu widziałem!Gratuluję szczeże pomysłu umieszczenia tego avatara,nprawdę to miód na moje samopoczucie!!!Z szacunkiem Pozdrawiam i każdemu życzę poczucia takiego humoru jak Ty musisz mieć,bo sobie niewyobrażam żey Ci go miało brakować!

ps.Dodam jeszcze że już mnie przepona boli od śmiechu,he,he,a wilka Ci przyjacielu zdecydowanie nie życzę!!!

Właśnie na to liczę,jeszcze że lepiej sie spisze,nawet na kolanach,no może tą grafikę,może będzie ciekawiej,chyba przeglądarkę daje sie wpasować w całą matryce,chodzi mi o to,żeby nie było pasów z boków...

u mnie pasów nie ma ale nie mam panoramy.

To jest jeden z powodów dla których siedzę cały czas na 4:3 starym monitorze mimo że monitory panoramiczne są niemal za darmo

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Już drugi dzień jak walczę z T60,Jest dobrze,chociaż powalczyłem z baterią,praktycznie rozładowałem na fool,i ładowanie na fool.Efekt bateria conajmniej 3 godż pracuje,albo lepiej teraz,a stan był taki że nie dawała sie naładować do 100procen,a po naładowaniu i użwaniu przez 2 godż.spadło do 5 proc.Cociekawe że na tym poziomie jeszcze 1godż dało sie ogladać film,Teraz jest jak ma byc,pewnie bedzie jeszcze lepiej.

Powalczyłem też z kartą graficzną,był niski poziom nasycenia kolorów i kontrastu,dało się to poprawić!A na forach na tą przypadłość narzekają i są praktycznie bezradni,a ja stary sobie poradziłem,jestem hapy!

Ogolnie ma rzeczywiście troche zalet taki laptop,chociaż ten to praktycznie juz Lenovo jest,tylko że oparty scisle na IBM.Wygląda na to że nie dokońca jest ta sama matryca,bo wcześniejsze opisy zachecały do jakości "kosmicznej"właśnie matrycy.Świetna klawiatura,to sie czuje!Rozdziałka 1680X1050 robi swoje,ale głownie zdjęcia i videofilmy.Cichy jest i umiarkowanie się grzeje.Korzystając z Opery nie ma problemu z ustawieniem awłaściwie powiekszeniem dopasowaniem do szerokości ekranu,suwak i klik na dopasowanie i jest o.k.Gotowa za to jest na oglądanie filmow czy foto itp. Ogólnie to nie straszy wygladem,jak mi się wydawało,że bedzie.Daje mu ocenę 5!Pozdrawiam zainteresowanych!

p.s.Qczywiście piszę już z ThinkPada.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.