Skocz do zawartości
IGNORED

Co powiecie o tych głośnikach i o tej firmie?

Grzesgro

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy mają mocny bas i będzie się od niego pokój trzęsł? pokój mam 9m.

Ja myślę że za taką cenę te głośniki 5.1 będą dobre i będzie leciał czysty dzwięk i mocny bas.

Ale wypowiedzcie swój temat o tych głośnikach.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Za taką cenę nie kupisz zestawu i to jeszcze nowego który da czysty dźwięk i mocny bas chyba że masz na myśli że będziesz rozumiał słowa w piosence a bas będzie trząsł krzesełkiem na którym siedzisz.

easy touch nie znam nic dobrego wszystko robione jak najtanszym kosztem, ostatnie moje sluchawki sie rozpadly bo 2 tygodniach tak samo jest z innymi produktami tej marki.

Pozatym 80W chyba PMPO :)

Nie wiadomo jakie głośniki producent w tym zestawie montuje.

głośnik /=kolumna!!

To najtańsze chińskie badziewie.

Jak chcesz mieć dobre pier... to kup Logitecha Z5500. To jeden z najtańszych tego typu zestawów, które się do czegokolwiek nadają.

Jak nie masz tyle kasy, to kup dobre 2.0, np. Microlab Solo 6c/7c. Będziesz miał o wiele lepsze efekty w kinie, niż z taniego 5.1.

Lust is my sister, my muse and my whore

I stand on the mountain, and pray for the war

szczeze powiedziec logitecha tez nie zaliczam do dobrej chinszczyzny wszystko plastikowe nawet nie maja magnetycznego ekranowania to co tam mowic.

Zobacz najlepiej testy na youtube jak sa te glosniki zrobione.

Ja je mialem i tylko basy dudnia ale dzwieku nie maja.

szczeze powiedziec logitecha tez nie zaliczam do dobrej chinszczyzny wszystko plastikowe nawet nie maja magnetycznego ekranowania to co tam mowic.

Zobacz najlepiej testy na youtube jak sa te glosniki zrobione.

Ja je mialem i tylko basy dudnia ale dzwieku nie maja.

Po wymaganiach jakie stawia kolega wnioskuje ze w zupelnosci starczy mu ten zestaw, ktory niedlugo mu sie rozsypie... Niestety ze wszystkim tak jest, ze na cos w miare przyzwoitego trzeba miec kilka stowek...

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

chodzi mi tylko o to zeby poczekal jeszcze troche uzbieral wiecej i sobie cos pozadnego kupil.

Po co wydawac pieniadze a pozniej sie denerwowac bo sie nie ma na lepsze? Lepiej od poczatku dobrze zainwestowac i miec na 2-3 lata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.