Skocz do zawartości
IGNORED

Tylko mnie nie bijcie... DVD do 800 zł

gutten

Rekomendowane odpowiedzi

Tak w ogóle - Gutten jesteś pewien że rostaliście się przez klocki??? Kobieta napisała że słyszy różnicę a to raczej niespotykane..........:) Ja bym się nad taką opcją jednak zastanawiał, really!

Pozdrowienia dla Ex - chylę czoła!

The odd get even.

Chłopaki! Co to za porządki? Już myślałam, że temat skasowany, a ja zabanowana i z rana się zasmuciłam faktem tym.

Theli28, zadajesz niebezpieczne pytania!:)) No i gdzie ten numer konta? A może Ty masz ochotę kupic mi to DVD? ;) Co dziś robisz wieczorem?:)) -> moglibyśmy, wiesz, razem pojechać po ten odtwarzacz, co nie?:)

Pozdrawiam Audiofilów Masochistów (dlaczego nie podpisaliście fotek z kolejnych spotkań?!?)

:)))

Tak, dziękuję, Papamek, wszystko pilnie przestudiowałam:))

Kupiłam Panasonica S27. Jest czarny, szczupły i bardzo przystojny:)) Płytkę wgrywa w mig, nie szumi i toleruje wszystko, co mu powiem. Jeszcze nie wiem, czy weźmiemy ślub, ale na razie nieźle nam sie układa. Gutten pobłogosławił nasz związek.

Dzięki, Panowie, za wszystkie rady i uśmiechy.

Sincerely Yours

-- puna.

Papamek - co Ty mnie tak podpytujesz, jasne, że wybrałam Thieli, ale On się nie odzywa, więc póki co Panasonic. A "lolove" to metafora i uśmiech w stronę mojego byłego, który twierdzi, że lolo fajny jest. Byłego wzmaka oczywiście. Kurczę, wszystko się poplątało, to przez Ciebie, Papatek.

Dlaczego pytam? Takie proste audiofilsko-masochistyczne skojarzenie :) Zerknij tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.