Skocz do zawartości
IGNORED

Jak przywrócić otwarte w Firefoxie karty

Pawlinda

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o pomoc. w wyniku wczorajszego błędu firefoxa (używam wersji 4) dzisiaj gdy włączyłem przeglądarkę okazało się, że nie widać otwartych wcześniej kart (firefoxa tak mam ustawionego, że po włączeniu wyświetla otwarte wcześniej okna). czy da się odzyskać te otwarte okna? bardzo mi na tym zalezy bo miałem tam otwarte mnóstwo ciekawych stron. pomóżcie.

Historia > ostatnio zamknięte karty > (rozwijasz strzałkę i wybierasz, co chcesz otworzyć, lub przywracasz ostatnią sesję)

Po zamknięciu przeglądarki szukaj w historii danego dnia.

Ale problem polega na tym, że nie mogę przywrócic wczorajszej/ostatniej sesji i otwartych wtedy kart. nie chodzi mi o historię przeglądanych wczoraj czy kilka dni temu stron, ale o odzyskanie wczorajszej, tzn. sprzed zawieszenia się programu ostatniej sesji. da się to jeszcze odzyskać, czy mogę się pogodzić z utratą i zaczynać wszystko od nowa? Jak rozwinę zakładkę "Historia" to opcja "Przywróć poprzednią sesję" jest nie dostępna.

Opera jest beznadziejna, kiedyś w nią wierzyłem, ale jest wolniejsza od foxa, sam robie jak zalożyciel tematu, kart mam pootwierane około 47 i tak codziennie. Mam wersje 3.6.22 bo słyszałem, że nowsze są nie dopracowane.

Tamtej sesji raczej nie odzyskasz. Przy uruchamianiu foxa powinno być okienko z wyborem trybu uruchomienia i tam powinna być opcja przywróć poprzednią sesję, ja zawsze tak mam choćby nie wiem co się działo.

Jak go nie było/ or przegapiłeś je naciskając szybko enter to po ptokach.

U mnie to okienko z wyborem trybu uruchomienia pokazuje się tylko wtedy, gdy program nie został poprawnie zamknięty. w innych przypadkach go nie ma tylko od razu włącza się ostatnio otwarta sesja. wtedy jednak tego okienka w ogóle nie było tylko od razu otworzyła mi się strona startowa. można ustawić tak przeglądarkę aby ta opcja z wyborem pojawiała za każdym razem?

A tak na zaś czyli mądry polak po szkodzie:) dodatek od Mozilli :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.