Skocz do zawartości
IGNORED

Za prawdę dostałem bana w wątku!

neomammut

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Może mi ktoś wyjaśnić, czym kierują się dzisiaj ludzkie umysły? Czy prawda aż tak w oczy kole? Ja rozumiem, że DVD za 300zł ma gwarancję, można wymienić, można kupić za rok kolejny taki DVD, ba! Można nawet zamówić 10 od razu i ma się spokój na 10 lat, a może na rok? Dlaczego mówi się o DAC`ach o kablach cyfrowych o wyjściu/wejściu COAX o jakości tego wejścia, a zapomina się o tak ważnej rzeczy jak sekcja "pobierania" informacji z płyty CD? Mechanizm to faktycznie taka marginalna sprawa? Może warto specjalnie takiego mechanizmu w ogóle nie dokręcać do obudowy? Niech się trzęsie?

Mowa o tym temacie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Może mi ktoś wyjaśnić, czym kierują się dzisiaj ludzkie umysły? Czy prawda aż tak w oczy kole? Ja rozumiem, że DVD za 300zł ma gwarancję, można wymienić, można kupić za rok kolejny taki DVD, ba! Można nawet zamówić 10 od razu i ma się spokój na 10 lat, a może na rok? Dlaczego mówi się o DAC`ach o kablach cyfrowych o wyjściu/wejściu COAX o jakości tego wejścia, a zapomina się o tak ważnej rzeczy jak sekcja "pobierania" informacji z płyty CD? Mechanizm to faktycznie taka marginalna sprawa? Może warto specjalnie takiego mechanizmu w ogóle nie dokręcać do obudowy? Niech się trzęsie?

Gdybyś tam napisał to co tu teraz to pewnie byś bana nie dostał.

Natomiast tam pisałeś takie teksty:

">>michelangelo Musisz się jeszcze wiele nauczyć..., ale cóż...."

Tez bym Ci bana dał.

Natomiast tam pisałeś takie teksty:

">>michelangelo Musisz się jeszcze wiele nauczyć..., ale cóż...."

Nie róbmy sobie jaj z pogrzebu.

Za takie teksty, mógłbyś spokojnie zbanować 99% userów na tym forum, tylko kto i co by wtedy tutaj pisał?

No więc właśnie...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

>>jar1

Fakt!

>>dio

Rozumiem, że łaskawie, powinienem się ukłonić, przeprosić, że w ogóle próbuje coś powiedzieć, następnie znowu przeprosić, że w ogóle żyje, ahh, byłbym zapomniał, za zarejestrowanie się na forum i za wytykanie głupoty także muszę przepraszać? Rozumiesz co chce przez to powiedzieć? Poza tym, co jest takiego obraźliwego w tym stwierdzeniu? Ja zostałem nauczony, że skoro ktoś mi przekazuje jakąś wiedzę, to chyba powinienem się tym zainteresować, prawda? Ewentualnie jeszcze podziękować!

>>muls

No więc właśnie, jak to z tą prawdą jest?

Czy przekazywanie prawdy i uczenie kogoś jak ma zrobić to czy tamto ma być synonimem: "zabiłeś moją matkę?" Przepraszam, może dla niektórych temat jest marginalny, ale dla mnie to istna głupota, dlaczego ludzie nie chcą , tylko korzystają ze swojego wyimaginowanego EGO?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.