Skocz do zawartości
IGNORED

Asus Xonar Essence ST

Prisna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , jest sporo wątków o tej karcie ale chciałbym zapytać was czy przesiadka z mojego X - Fi Titanium na kartę jak w opisie będzie słyszalna tzn chodzi mi o to żeby nie była to przesiadka z deszczu pod rynnę i aby kasy nie wywalić . Karta będzie źródłem dla Creek Evo 2 i podpięte pod niego JBL ki Es 90 (metraż pokoju około 24 m2) . Muzyka której słucham to Rock , metal , klasyczna , filmowa oczywiście w formatach bezstratnych . Budżet którym dysponuję to niestety póki co 700 zł . A może macie coś lepszego do polecenia np jakiś DAC ? :) . Nie mam możliwości odsłuchania tej karty i porównania z moim X - Fi titanium .

https://www.audiostereo.pl/topic/87943-asus-xonar-essence-st/

ja bym tego Kreativa nawet nie porównywał do Essence ST, po wymianie wzmacniaczy operacyjnych, niewiele może się z nim równać w tym segmencie.

ale kupno karty, by wysyłać sygnał do CD, to nie wiem czy to ma sens.

Jak to wysyłanie sygnału do CD nie rozumiem , Creek Evo którym dysponuje to Integra :) , jakbym CD k'a Creeka miał do tej mojej integry to bym się w karty nie bawił tylko cieszył ucho słuchając FLAC ów z płytek :) . Niestety CD ' k Creeka kosztuje tyle co Inteegra ;/ . Czytałem o tym Asusie opinie że go tak ludzie zachwalali wole jednak zapytać was

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.