Skocz do zawartości
IGNORED

rozmieszczenie kolumn quintas 5000

Gość qiwek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość qiwek

(Konto usunięte)

No to kolumny już wybrałem :))) Quadral Quintas 5000

teraz mam jeszcze jeden problem, pomieszczenie, w którym będą stały jest o tyle nietypowe, że musze podwiesić jed pod sufitem (innej rady nie ma, są ta schody etc... dłuższa rozkmina) i w związku z tym rodzą się dwa kolejne pytania, a raczej jedno pytanie, a drugie to wątpliwość ;-D

znacie jakieś dobre mocowania, które z powodzeniem można użyć do podwieszenia sufitowego? jeśli tak, to proszę o link

jak widzicie te surroundy grające pod sufitem, w jakim je najlepiej zamocować pochyleniu, żeby uzyskały optymalne brzmienie, czy to duża zbrodnia użytkować je w taki sposób???

dzięki za wszystkie rady/odpowiedzi poprzednie i przyszłe :)))

pzdr!

https://www.audiostereo.pl/topic/88041-rozmieszczenie-kolumn-quintas-5000/
Gość qiwek

(Konto usunięte)

no właśnie kurde, przeczytałem gdzieś na innym forum, że instalowania głośnikó pod sufitem to straszna lipa i dźwięk strasznie traci na wartości. Zestawu jeszcze nie zakupiłem i tak się zastanawiam, czy może jednak kupić tylko fronty?!

Ma ktoś lub słyszał jak grają głośniki zamontowane pod sufitem? Jak to się sprawdza???

pzdr

no frontow przeciez nie ebdziesz wieszal. A jesli chodzi o tyly to sa glosniki efektowe nie wiem co tam ma tracic na wartosci. Po za tym nie oplaca ci sie kupowac samych frontow. bo taka konfuguracja jest nie duzo tansza od 5.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.