Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz Cd do lampizacji

szymonetti

Rekomendowane odpowiedzi

Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

a widzisz a teraz mam zamiar kupic cd dobre bo mi sie tak janek spodobal ze chce jeszcze wiecej i wiecej ale nie lampowy bo pisalem czemu?

jakbys nie zrozumial to bys nie umial mi odpisac ale widze ze umiesz czytac BRAVO!

Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

zmienilem zdanie pytalem to tam,to tu co lepsze nawet do tuningu okazalo się że jane- i kupilem janka jest nowy na tuning jest jeszcze czas panie slawku 12345678

lepiej odblokuj tą poczte nierob siary...

zmienilem zdanie pytalem to tam,to tu co lepsze nawet do tuningu okazalo się że jane- i kupilem janka jest nowy na tuning jest jeszcze czas panie slawku 12345678

Prosze przetlumacz bo nie zrozumialem co napisales :(:(

Kolumny mam za ?? AKKUS V4 sprawdz ile kosztuja sa po wymianie kondensatorow koszt 800zl na 1 szt. , Bewitch dostal juz zapomoge okolo 4000zl lampy , kondy , a cd kondy i lampy okolo 2500- 3000zl , pisalem Ci abys najpierw przed kupnem lampy jej posluchal bo pieniedzy jak sam pisales nie masz aby go naprawic ( tuning )a tak masz cieple kluchy . U mnie dzwiek jest zwarty , szybki , b. dynamiczny niczym tranzystor ?? bo podobno lampa slaba jest :):) a cd Denon zagral prawie jak Lampizator za 18 000zl ktorego mialem dla porownania :) a tam na zdjeciu obok Lampizatora sa fajne kabelki cos dla Rafala ...graja :)

Nie no k**wa rece opadaja napisz ile jeszcze tygodniowo wydajesz na viagre

Pewien uzytkownik po ostatnich wojazach z Toba napisal mi tak ....nie sprzeczaj się z głupkiem bo cię sprowadzi do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem :)

Wlasnie ten wpis (i ten wyzej) dowodzi i dobrze pokazuje kto tu jest glupkiem. Rece opadają.

A ten uzytkownik zeby mial troche honoru i oleju w glowie sam by mi to powiedzial, ale widze ze jest tak samo ograniczony i arogancki jak ty. Bez odbioru. Sławciu.

Kolumny mam za ?? AKKUS V4 sprawdz ile kosztuja sa po wymianie kondensatorow koszt 800zl na 1 szt. , Bewitch dostal juz zapomoge okolo 4000zl lampy , kondy , a cd kondy i lampy okolo 2500- 3000zl ,

Ufff. Ale ty jestes wspanialy gosc. Tyle kasy ladowac w kondy i lampki, wooooow. Uklony dla Slawcia. Wszyscy razem!

Nie no k**wa rece opadaja napisz ile jeszcze tygodniowo wydajesz na viagre

Albo na koks predzej. Taki kasiasty i "tuninguje" wszystko. Zebym ja mial chajs to bym mial w d... tuning i grzebanie sie z scieciowkami za 400zl. Biznesmen k...

?👈

Tak się zastanawiałem, przeanalizowawłem oba cedeki i chyba jednak CDX630E będzie tu lepszym wyborem ze względu na dobrą kombinację TDA1541+CDX1088 znaną m.in z Nakamichi CDP-2E czy niektórych Sony ES. Laser KSS-150A też jest bez problemu dostępny.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Ja akurat nie mialem stycznosci z Yamaha, ale moge napisac tyle ze DCD-980 wczytuje wszystko co mu wrzucisz. Chyba najlepsze CD pod tym wzgledem jakie mialem. Niestety drozsze i nowsze modele juz takie nie byly.

?👈

Wlasnie ten wpis (i ten wyzej) dowodzi i dobrze pokazuje kto tu jest glupkiem. Rece opadają.

A ten uzytkownik zeby mial troche honoru i oleju w glowie sam by mi to powiedzial, ale widze ze jest tak samo ograniczony i arogancki jak ty. Bez odbioru. Sławciu.

Ufff. Ale ty jestes wspanialy gosc. Tyle kasy ladowac w kondy i lampki, wooooow. Uklony dla Slawcia. Wszyscy razem!

Albo na koks predzej. Taki kasiasty i "tuninguje" wszystko. Zebym ja mial chajs to bym mial w d... tuning i grzebanie sie z scieciowkami za 400zl. Biznesmen k...

Zemy miec chajs to w glowie trza miec poukladane i wiedziec ...jak go zarobic bo na ulicy lezy a co do tych tuningow to nigdy nie zrozumiesz ze wielkie koncerny wala nas w rogi z cenami za sprzet a tak naprawde nie wiele trzeba aby dobrze gralo ...nastepny bez kasy :):) mlody jestes kiedys zrozumiesz .WIEKSZOSC TU TO TACY CO TYLKO NARZEKAJA a za robote k....wa brac sie nieroby !!!!

Jak wsadzić w Małego Fiata silnik 1,9 TDi to też mamy prawie Porsche :)

Wsadziłem w Danonka lampeczke i gra prawie jak sprzęt za 18 tys he he.

A jest miejsce aby go wsadzic ...pomyslales o tym :):)

W Polsce jest trudno sie wybic, cos zarobic , jak sie ma jakis pomysl to niedowiarki Cie wysmiewaja a sami co ??? nic nie robia a jak juz Ci sie uda to z zazdrosci sa gotowi zniszczyc to co taki czlowiek przez swa ciezka prace zdobyl...ale to tylko w Polsce :(:(:(

A jak wsadzi dwie lampeczki to zagra prawie jak ten za 36 tys.

smieszne :):):) bo w Denonie siedza akurat 2 lampeczki !!!

[--wymoderowano--]

A tak na spokojnie bo jest tu jak na wojnie wklejam zdjecia cd Dcd Denon 1450AR Wystarczy posluchac, samemu sie przekonac ze za srednie pieniadze mozna duzo czyli dobry dzwiek ....

Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

nierozumie piszesz bez sensu jeszcze zablokuj mi forum ! niech wszyscy wiedza!!nic ci nie zazdroszcze bo taniej i lepszy jest yaqin i ciebie nerwica bierze wes melise wlacz bewitcha albo nie niewlanczaj!bo ci nikt go nie naprawi po kims spartolonej roboty!!!

nierozumie piszesz bez sensu jeszcze zablokuj mi forum ! niech wszyscy wiedza!!nic ci nie zazdroszcze bo taniej i lepszy jest yaqin i ciebie nerwica bierze wes melise wlacz bewitcha albo nie niewlanczaj!bo ci nikt go nie naprawi po kims spartolonej roboty!!!

Zbyszek prosze Cie pisz po Polsku !!!! nie rozumiem :(:( temat jest lampizacja cd a Ty ciagle o wzmacniaczu ???

a ty wiesz co ja pisalem na poczatku ze cd lampizowane jest spoko ale w polaczeniu z lampa to moze być! niekorzystne tak pisalem, no tak pisalem.

a sluchales ???? popraw sie chlopie :)

Panowie, taki styl dyskusji jest niedopuszczalny, zamykam wątek.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.