Skocz do zawartości
IGNORED

DLNA problemy z odtwarzaniem

tomter

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem nowy router D-linka DIR 655, i nie bardzo działa mi DLNA,do odtwarzania używam BR Panasonica BDT 300 oraz laptop i Windows Media Player, Panas widzi laptopa, wchodzę w np. zakładkę Video daje odtwarzaj i tu zong....pokazuje nie może odtworzyć, problem z łącznością? Czy wina leży po stronie routera? Czy coś jest xle ustawione w WMP? Wcześniej miałem router starego Edimaxa i DLNA działało, jednak się ciął obraz ( nie miał przesyłu n) wiec kupiłem tego D-linka i porażka!!! Może ktoś coś doradzić?

https://www.audiostereo.pl/topic/88699-dlna-problemy-z-odtwarzaniem/

Witaj.

Polecam zainstalować na komputerze tzw. serwer UPnP .

Miałem podobny problem do Twojego i zawsze WMP coś dziwnego 'wymyślał' z udostępnianiem plików...

Ja korzystam z TVersity , ale jest też wiele innych .

Pozdrawiam

Witaj.

Polecam zainstalować na komputerze tzw. serwer UPnP .

Miałem podobny problem do Twojego i zawsze WMP coś dziwnego 'wymyślał' z udostępnianiem plików...

Ja korzystam z TVersity , ale jest też wiele innych .

Pozdrawiam

Czy WMP powinienem odinstalować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.