Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnia edycja płyty testowej

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ja w sumie z tym samym co przedmówcy .CZY MOŻNA JESCZE ZAMÓWIĆ PŁYTĘ TESTOWĄ ????.

Jestem nowy na forum i w sumie dzisiaj trafiłem dopiero na ten wątek przeczytałem , chyba wszytko na temat tej płyty (uff strasznie dużo tego) no i też chciałbym wypróbować swoje uszy :)) i sprzęt.

there are no answers, only choices ....

Ok. Zamówienia na razie liczę, w celu zamówienia odpowiedniej ilości kopii.

Płyte można zamawiać do wtorku - 30 XI.

O szczegółach powiadomię poźniej.

Pozdr.

Koszt jest niezmienny - zawiera on materiały oraz koszt kopiowania na profesjonalnej kopiarce w czasie 1 do 1 z zabezpieczeniami + koszt przesyłki oraz koperty czyli :

za 1 płytę 20 pln

za 2 płyty 34 pln

przy odbiorze własnym 14 pln.

Marjusz > nie mam możliwości sprawdzania on line swojego konta tak więc byłby problem. To po pierwsze,

po drugie...................

po trzecie ..................

tak więc pozostaje przekaz, lub gotówka w liście na własna odpowiedzialność.

Pozdr.

Fade - ok. Pamietaj jednakze, ze wysylanie komus adresu jest bardziej niebezpieczne niz wysylanie nr konta...

Rozeslesz ten adres wszystkim chetnym na podstawie wpisu w "O mnie" czy wyslac Ci mamy e-maila z ustalonym tytulem, co bys 1 grudnia zrobil globalne Re: ?

Ja odnośnie odbioru osobistego. W jakich dniach i godzinach możliwy jest odbiór osobisty?

Pewnie oczywiście w tych godzinach jestem w robocie i się nie uda, ale może ......

Była by okazja ( oczywiście dla mnie) poznania zacnego forumowicza, a i sześć złotych na piffko zostanie.8-))

Pozdrawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.