Skocz do zawartości
IGNORED

Warto dac za te kolumny 300 zł ????

danielww

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje jakis tanich kolumn dla kolegi w cenie tak do 500zl, jak mysliscie, czy warto dac 300 zl za te kolumny ??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/8885-warto-dac-za-te-kolumny-300-z%C5%82/

Tylko 500W?!!! To mój subik od kompa, maleństwo, ma tych watów P.M.P.O. 600 (słownie: sześćset). To się według jakiejś specjalnej normy mierzy i chyba nie są to badania nieniszczące. Czyli usłyszeć te waty można tylko raz.

Patrząc na te Clatroniki przyznać trzeba, iż jeśli są nowe to same skrzynki są warte te trzy stówy. No właśnie... - i w tym może problem.

Daj se siana. Kawał skrzyni to jeszcze nie klucz do sukcesu. Układ d'Appolito o niczym nie świadczy. Nie kupujesz ich do palenia w piecu tylko do słuchania muzyki. Za trzy stówki kup Tannoye m1, albo dołóż jeszcze troszkę i pójdź w m2. 350 W mocy muzycznej z kolumny za 300 PLN? Czego to ludzie nie wymyślą...

Clatronic to żadna firma, tylko marka pod którą sprzedaje się śmiecie ściągane z całego świata. Niedrogo, ale tez i jakość zwykle jest marna. Miałem suszarkę do włosów. Spaliła się po niecałych 3 latach.

Tylko wspomniałem o układzie symetrycznym. Twórca tego systemu na widok rzeczonych kolumn ze śmiechu chybaby się zadławił własnym językiem. Przy takim rozrzucie przetworników mówienie o jakiejkolwiek charakterystyce jest bajką o siedmiu zbójach. Ale w końcu czymś trzeba było zapełnić tak dużą przednią ściankę ;-)))

Witam, Zbig Dobrze Mówi

W Makro można znaleźć bardzo różne rzeczy pod nazwą Clatronic. Swego czasu każdy market miał w swojej ofercie elektryczną maszynkę do włosów tej firmy za 19 PLN Urządzenie było właściwie nie do użytku. Sądząc po cenie nabrało się na to masę ludzi. Następnego dnia kupiłem podobną maszynkę Philipsa za 100PLN - od kilku lat działa idealnie.

Lepiej faktycznie kup Tannoye m1 .. tym bardziej ze to nie jest dla ciebie a dla kogoś .. wiec niepolecaj mu jakiegos gowna .... ktore wytrzymije te 500 W ale chyba elektrycznie .. w co równiez wątpie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.