Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z yamaha rx-v440

figurx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie potrafię ustawić w funkcji wzmacniacza wyjca optycznego dvd. W panelu sterowania xonara zaznaczyłem pcm toslink przesyła światło. W amplitunerze jest 1 wyjście optyczne z podpisem "optical dvd" do niego wsadzony jest kabel. Kombinuje z kanałami ale za cholerę nie potrafię tego ustawić. Nie płynie żaden dźwięk a mam włączonego foobara z muzyką. Na analogu wszystko hula cacy. Pomoże ktoś? Prośba w szczególności do osób posiadających taki amp lub pokrewny pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/88914-problem-z-yamaha-rx-v440/
  • 1 miesiąc później...

Poradziłeś sobie??

Ja mam rx-v440 pod xonarem DX

Komputer wyjście SPDIF (w ustawieniach systemu opcje dźwięk również)optykiem do Yamahy, W Ampli DVD i input mode AUTO.. Gra i tańczy..

??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.