Skocz do zawartości
IGNORED

Małe podłogówki do 13m2

kiza

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Z racji zniany mieszkania szukam małych podłogówek do pokoju 13m2 nie zaadoptowanego akustycznie.Szukam firmy lub osoby prywatnej gdzie jest możliwość oddania starych kolumn w rozliczeniu lub sprzedaż.

Stare kolumny to repliki Visatona Experience V-20 wykonane przez P. Andrzeja Witka-SonusOliva.Użyte głośniki to: Bas-2xUsher 8133, Średni-2xUsher YS 1325 W ,Wysoki-Visaton G25FFL.Gabaryty: wys.135cm,szer.30cm,głębokość 40cm.

Jedna sztuka waży 105kg.Skrzynie to 2.5cm MDF+2.5cm lita sosna,cyli ściany mają grubość 5cm.Fotkę tych kolumn można zobaczyć w klubie SonusOliva na str.2.Małe podłogówki miały by grać z zestawem Yamaha S-2000.

Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.Jestem otwarty na wszelkie propozycje.

Pozdrawiam serdecznie.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

https://www.audiostereo.pl/topic/89139-ma%C5%82e-pod%C5%82og%C3%B3wki-do-13m2/

Ja bym wybral Dali Ikon 5. Pozdrawiam

Z wyborem nowych nie ma problemu,jak pozbyć się starych, to jest problem? Dlatego proszę o pomoc,i najlepszym wyjściem w moim przypadku będzie wymiana lub sprzedaż.

Pozdrawiam.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Sonus Oliva to mimo wszystko niszowa firma, problem będzie sprzedać szybko za godziwą cenę...

Proponuję porozmawiać z Panem Andrzejem, on najlepiej zna swoich klientów i może weźmie w komis mając potencjalnego nabywcę na oku.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.