Skocz do zawartości
IGNORED

Połączenie po I2S

ghost666

Rekomendowane odpowiedzi

Długo na to czekałem. Pomiary Srebre32 .

ESS zniszczył dCS-a i inne hi-endy na gigantyczną kasę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wow !

Tłumnie jittera przez ten dac jest wręcz niewiarygodne. Kiedyś widziałem pomiar i uznałem go za niewiarygodny. A jednak chyba był prawdziwy.

całkowity jiiter na wyjściu był 5ps !

Ukryta Zawartość

"We designed our valve (tube) amplifier, manufactured it, and put it on the market, and never actually listened to it. In fact, the same applies to the 303 and the 405" - Peter Walker - Quad

-> Stasiop

Jeśli Twój słuch jest choć w małej części tak fenomenalny jak opisujesz, to przed Tobą otwiera się wielka kariera. Koniecznie zgłoś się do producentów DAC-ów, ponieważ na pewno będą zainteresowani zweryfikowaniem badań nad ludzką percepcją i przeprowadzą stosowne i wiarygodne testy. Póki jednak to się nie stanie, nie licz na to, że ktokolwiek Ci uwierzy.

Nie musze sie zglaszac to ja jestem producentem ;)

A czy ktos mi ufa to juz jego sprawa... a Ty rob swoje Wolfsony i uwazaj to za szyt osiagniec techniki. Chcialem Ci pomoc

Powiem Ci tylko jedno jak ja robilem super dokladne petle analogowe z jitterem okolo 5ps to Ty prawdopodobnie jeszcze nie slyszles o zjawisku jitter ;)

Długo na to czekałem. Pomiary Srebre32 .

ESS zniszczył dCS-a i inne hi-endy na gigantyczną kasę.

Ukryta Zawartość

Wow !

Tłumnie jittera przez ten dac jest wręcz niewiarygodne. Kiedyś widziałem pomiar i uznałem go za niewiarygodny. A jednak chyba był prawdziwy.

całkowity jiiter na wyjściu był 5ps !

Tak ESS to zaje...isty przetwornik jest tu sie z Toba Raven zgodze w calej rozciaglosci.

Raven wiesz jak napisac do niego program jesli chodzi o filtr cyfrowy?Chodzi mi dokladnie o filtr minimumfazowy?

Ukryta Zawartość

StasioP

Podaj linki do obu zegarów.

Oba generatory bralem z Digikey-a

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

-> Stasiop

Jeśli Twój słuch jest choć w małej części tak fenomenalny jak opisujesz, to przed Tobą otwiera się wielka kariera. Koniecznie zgłoś się do producentów DAC-ów, ponieważ na pewno będą zainteresowani zweryfikowaniem badań nad ludzką percepcją i przeprowadzą stosowne i wiarygodne testy. Póki jednak to się nie stanie, nie licz na to, że ktokolwiek Ci uwierzy.

Uwierzą, uwierzą,... ;D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.