Skocz do zawartości
IGNORED

Pudełka podwójnej grubości

Ururam Tururam

Rekomendowane odpowiedzi

Najwiekszą wadą szafek ikeowych z mojego punktu widzenia jest fakt, że są wolnostojące.

Pokój mam umeblowany w całości, dodatkowa szafka tylko zepsułaby efekt. Jest za to sporo miejsca na różnych półkach, stąd moje poszukiwanie stojaków.

Ururam Tururam

Mimo że ciekawie kombinujesz :) jednak warto przyjąć nie tylko audiofilską zasadę Najważniejsza jest prostota.

Problem przerabiałem już jakiś czas temu. podstawki metalowe ,plastikowe na podłodze na półkach zamiast książek a nawet wybrani wykonawcy w barku :) nie ukrywam najlepsza opcja ,nigdy nie kończyło się na odsłuchu jednej pł.kombinacje są dobre przy małej ilości cd ,a co potem .wściekniesz się czyszczac tą półkę z kurzu albo zabraknie ci miejsca na nowe płyty.ja druciki i plastyki wydałem znajomym kombinowałem i mam tak już kilka lat, koniecznie drewno lub płyta głębokość 14 cm ewentualnie3;4 mn więcej(dzisiejsze digipacki) odległość między półkami 15cm ale można zrobić regulowane(ta u mnie sprawdza się najlepiej),a cała reszta wys. I szer to już improwizacja czy pokój 14m2 czy 50m2.u mnie wpierw wisiało a na początku roku dorobiłem sobie 4 stojące i jest cacy.w każdej chwili masz wzgląd w płytotekę wyczyścić toto nie problem jak w pruskim wojsku porządek musi być.

A swoją drogą 2,3,5 paki to nic zobacz co robią nasi kochani wykonawcy w jakieś rocznice np. PF the wall live, clapton crossroads 1,2, pudełka ponad 2 wyższe od zwykłego cd,ale to nic box Doors ów ,albo Jethro T. To kartonowe cegły nigdzie nie pasujące,a clapton wydany z okazji 25 lecia layli ma wielkość średniego monitora plazmowego gdzie to włożyc:).

Jak nic robimy składnice makulatury i plastiku ale nie ma co narzekać gorzej być zawsze może.

Pozdr.

fubb: Ja już meble mam! ;-D I żadnego nie dostawię, bo nie mam gdzie. Miejsca na półkach w tych meblach też mam duuużo! Jeno czegoś na czym kompakty by w nich stały brakuje.

Ale już niedługo.

No to pozostało mi znaleźć odpowiedniego kowala.

Projekt gotowy i dopieszczony. Poniżej reprodukcja schematu boku; reszty nie pokażę. ;-)

Za to jak całość będzie wykonana, wrzucę fotkę.

[obrazekLUKASZ-135919_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.