Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki do 200zł

macios9414

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zamierzam kupić nowe głośniki do komputera do 200zł. Głośniki będą mi służyć głównie od muzyki, czytałem że najlepsze są w takim razie 2.0 . Słucham głównie rocka. Głośniki będą w pokoju 20m2. I tak wybrałem kilka modeli

Genius 1800A

Genius 3000A

ModeCom MC-HF32

Które z tych najlepiej wybrać lub może jakieś inne polecacie?

Karte dźwiękową jeżeli będzie taka potrzeba także jakąś zakupię.

https://www.audiostereo.pl/topic/90555-g%C5%82o%C5%9Bniki-do-200z%C5%82/

Ja bym się na Twoim miejscu wstrzymał lub postarał się kupić używane chociażby Microlaby Solo 6c, które lubią przestrzeń i dobrze sobie z nią radzą, mniejszych głośników nie ma sensu kupować do takiej przestrzeni... Na alledrogo jest aukcja od 1zł, więc przemyśl sprawę, bo to chyba najlepsze rozwiązanie :)

Jeśli kolega chce słuchać z odległości ponad 2 metry, nagłaśniając dobitnie każdy cm kwadratowy pomieszczenia w pow. 20m kw., to microlaby SOLO6 będą i tak za małe. Tutaj by potrzeba jakichś trójdrożnych modeli (powiedzmy że Solo7 mogłoby być)

Skąd pomysł, że one są trójdrożne?

Nie napisałem że są trójdrożne :] Ale ze wzgl. na gabaryty = możliwe do osiągnięcia ciśnienie akustyczne w porównaniu do SOLO6, nawet przy 2-ch drogach powinny od biedy dać jakoś radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.