Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wiatrak chłodzący do Accuphase P-400

kalew82

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Swoją przygodę ze sprzętem audio zacząłem dość niedawno - około dwóch latek temu...Postawiłem na firmę Accuphase i cały czas w miarę finansowych możliwości dopieszczam swój zestaw. W prezencie otrzymałem końcówkę mocy Accuphase P-400 jednak bez wiatraka chłodzącego (wymagany przy klasie pracy A). Czy ktoś z szanownych forumowiczów orientuje się jaki wiatrak powinien się tam znaleźć (230V czy 110V AC)? Wiatrak powinien działać od razu po włączeniu zasilania? Zastosowano regulację prędkości obrotowej? Po wiartaku zostały tylko dwa przewody. Po włączeniu zasilania pojawia się na nich 110V AC (co sugerowało by zastosowanie wiatraka 110V). Proszę o poradę. Jeżeli umieściłem post w niewłaściwej części forum z góry przepraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.