Skocz do zawartości
IGNORED

upgrade odtwarzacza CD Conrad Johnson dv2b

MPB

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Szukam fachowca, który podjęłaby sie upgrade'u odtwarzacza CD Conrad Johnson DV2B. Problem tkwi w tym, że te odtwarzacze mają problemy z czytaniem długich płyt i CDR. W necie można znaleźć gotowe "przepisy" jak przeszczepić transport ze sterowaniem z popularnych odtwarzaczy Philips np. CD 720, ale ja osobiście nie czuję sie na siłach aby tego dokonać. Szczegóły do dogadania osobistego. Pozdrawiam.

Art Audio Argento (paralel SET na lampach 300B XLS ) szuka nowego właściciela.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

trochę bezczelne ten cd to nic więcej jak taki zlampizowany maranz cd46/Philips CD72, wystarczy wstawić oryginalny CD12.1 nic więcej, przyczyną problemów jest chiński badziewny zamiennik.

Ukryta Zawartość

widocznie kiedyś były większe rygory kontroli jakości niż obecnie.

Niestety musicie uważać ja jakiś czas temu zmieniałem laser w marantzie właśnie z oryginalnego cdm12 na vam12 kupiony na allegro niby oryginał, niby chodził ok.

Ale głośniejszy to ze 3 razy był od tego co tam siedział. Nie wiem czy nie lepszym wyjściem jest kupić jakiś używany ale na 100% org cdm z dawnyc lat niż te pseudo nowe.

były to te aukcjie

Ukryta Zawartość

oczywiście pudełeczko nie było już potem takie ładne no i sam laser wyglądał troszkę gorzej od org.

Ale ogólne gra.

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.