Skocz do zawartości
IGNORED

Onkyo 509+ JAMO S506 +jamo 210

ferdex

Rekomendowane odpowiedzi

witam

zamierzam kupić sobie zestaw kina domowego:

Onkyo 509+ JAMO S506 +jamo 210

i oto pytanie: posiadam pokój ok 3,6m x 4m

i czy w tym pokoju ten zestaw będzie dobry? interesuje mnie jedynie oglądanie filmów z blu ray(najlepsze hity z efektami) oraz mkv(te gorsze ale trzeba obejrzeć).

alternatywne głośniki które wybrałem to Quadral Quintas 5000 lub większe JAMO S 606

a sub w zestawach jest 210 ale czy nie lepiej kupić osobno 250?

amplik z tego co przeglądałem Google wydaje się dobrym rozwiązaniem czy w tej cenie yamaha albo HK będzie lepsze

pozdrawiam i czekam na propozycję

https://www.audiostereo.pl/topic/91217-onkyo-509-jamo-s506-jamo-210/

HK bedzie sie bardziej grzalo i jest bardziej awaryjny. Mozesz pomyslec nad 671 jednak jest drozszy. 509 dobrze rozwiniety i przyjemny amplituner. Co do glosnikow. Quadrale 5000 sa delikatniejsze, Jamo 506 podobne do Quadrali 5000 natomiast 606 bardzo jazgotliwe, co akurat przy kinie nie jest zle. Wolal bym chyba jednak 506 albo z kolei Quadral 6000

HK bedzie sie bardziej grzalo i jest bardziej awaryjny. Mozesz pomyslec nad 671 jednak jest drozszy. 509 dobrze rozwiniety i przyjemny amplituner. Co do glosnikow. Quadrale 5000 sa delikatniejsze, Jamo 506 podobne do Quadrali 5000 natomiast 606 bardzo jazgotliwe, co akurat przy kinie nie jest zle. Wolal bym chyba jednak 506 albo z kolei Quadral 6000

Hmm w kinie ostry dźwięk jest raczej bardzo nie porządany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.