Skocz do zawartości
IGNORED

Co wybrać hk247 z dvd 27 czy coś innego

mateuszklimala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam na początek chce sie przywitać jestem nowym forumowiczem(ale stronka nie jest mi obca).Mam okazję kupić HK247 z dvd 247 za 1150 zł i moje pytanie jest następujące czy ten sprzęt nie jest już na tyle przestarzały że inne np Yamaha Denon...itp z nowszych serii w podobnych pieniadzach nie są od niego lepsze.Głośników jeszcze nie posiadam ale zastanawiałem się nad JBL Balboa mogę kupić za 1300,ale o poradę co do głośników miałem pytć w innym temacie jak już zakupię ampli.Sprzęt ma być używany głównie filmy jakaś muza i do xboxa.Jeżeli ktoś może cos doradzić to będę wdzięczny.Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Jeśli nie potrzebujesz spraw multimedialnych to sprzęt nie jest przestarzały.

Za taką kasę powinien grać dobrze zarówno do muzyki jak i Xboxa.

Używanych jednak nie polecam jeśli nie znasz źródła.

w klasie cenowej masz nie daleko do Najnowszego modelu Harmana AVR 156

sprzęt jest z nieznanego źródła ale nie słyszałem żeby się psuł lub coś z tych rzeczy chyba ,że ktoś coś słyszał to proszę o opinie. A 156 jest dużo lepsza od 247?I o co chodzi z tymi sprawami multimedialnymi(tak dokładniej bo troszkę nie łapie).I jeszcze jedno pytanie czy polecacie coś innego niż JBL Balboa coś do 1500 zł może być używane ze sprzętem mi się nie pali bardzo tak że mogę kompletować po woli.Z góry dzięki za opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.