Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki odtwarzacz strumieniowy

Staszek_Sopot

Odtwarzacz strumieniowy podłączony do DAC-a  

128 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy odtwarzacz strumieniowy podłączony do DAC-a

• Pioneer N-30-K
      6
    • Pioneer N-50-K
      30
    • Sonos
      9
    • Marantz NA 7004
      44
    • Dune HD Max
      18
    • Cambridge Audio NP30
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Takie dyskusje proponuje prowadzić na onecie miejsce i towarzystwo odpowiednie.

Ps. Prawie każdy z nas zaczynal od budzetowych albo gorzej zestawów ja zaczynałem od miniwiezy także malo wiesz malo słyszałeś i to wszystko.

Tak jest!

Pozdrawiam :-)

Jest jeden problem...dla każdego dobry dźwięk, niech będzie że hiendowy, znaczy co innego...

Nie dla każdego jakość dźwięku ma znaczenie. Dla niektórych nie ma znaczenia albo ma marginalne. To forum nie dla nich oni wchodzą do hipermarketu kupują popularne najtańsze amplitunery czy miniwieze czy laptopy smartphone i słuchają na tym. My mamy gorzej bo jakość dźwięku muzyki ma znaczenie.

chwilowy brak działalności w audio.

Gość

(Konto usunięte)

Nie dla każdego jakość dźwięku ma znaczenie. Dla niektórych nie ma znaczenia albo ma marginalne. To forum nie dla nich oni wchodzą do hipermarketu kupują popularne najtańsze amplitunery czy miniwieze czy laptopy smartphone i słuchają na tym. My mamy gorzej bo jakość dźwięku muzyki ma znaczenie.

I tu się w pełni zgadzam...gwarantuję, że jestem w grupie, której zależy na bardo dobrym dźwięku...w innym przypadku zamknął bym pysk.. :-)

Takie dyskusje proponuje prowadzić na onecie miejsce i towarzystwo odpowiednie.

Ps. Prawie każdy z nas zaczynal od budzetowych albo gorzej zestawów ja zaczynałem od miniwiezy także malo wiesz malo słyszałeś i to wszystko.

Obawiam się jednak, że to dzisiejsi hajendowcy zaczynali od badziewia i tak jak kiedyś wyznacznikiem brzmienia dla nich były Altusy 140 ze wzmacniaczem Technicsa z Peweksu, tak do dziś pozostali głusi.

A że pieniądze nie grają, to Anglicy pokazali już dawno temu :)

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.