Skocz do zawartości
IGNORED

jakie kino domowe do malutkiego pokoju?

verona

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Rozglądam się za projektorem do mojego małego pokoju (3,30m x 2,80), a więc przy okazji potrzeba jakiegoś kina domowego. Byłem rozglądać się w sklepach, ale w moim małym "mieście" kupie co najwyżej plastyki z bl w zestawie znacznie drożej niż na allegro.

Więc myślę o 5.1 + amplituner. Cena 1.000-1.500zł, jeżeli nie będzie nic sensownego to max 2.000zł.

Problem tylko, co kupić do małego pokoju? Zarówno do filmów jak i różnej muzyki, rzadziej gier.

Pokazałem znajomemu kino-domowe-yamaha-htr-3064-onyx-200 za 1.6k. Powiedział, że dla mojego pokoju zdecydowanie za mocne, i polecił ZESTAW KOLUMN 5.0 WHARFEDALE CRYSTAL 3 30.4 + jakiś amplituner. Czy to najlepsze wyjście?

Dodam że będzie podłączony pod PC pod jakąś dobrą kartę, wyjście chyba najlepiej optyczne.

Proszę o porady

https://www.audiostereo.pl/topic/93414-jakie-kino-domowe-do-malutkiego-pokoju/

Witaj,

biorąc pod uwagę naprawdę małe wymiary pomieszczenia, zdecydowanie sugerowałbym zestaw oparty na małych kolumnach. Zwróć proszę uwagę na zestaw kolumn 5.1 JBL Cinema 300 oraz amplituner Pioneer VSX-421 lub najlepiej VSX-521. Są to bardzo nowoczesne i uniwersalne urządzenia, które powinny w pełni Cię usatysfakcjonować.

w przypadku pytań służę pomocą

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.