Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner do Wharfedale DIAMOND 10 HCP

fruwoc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chciałbym kupić do tego seta jakiś rozsądny amplituner za jeszcze rozsądniejsze cenę ;). Tak aby to w miarę dobrze zagrało w kinie + PS3.

Ma to być przejściowy sprzęt, do czasu aż przeprowadzę się do własnego lokum (czyli tak za około rok, dwa) - wtedy chcę zainwestować w dobre stereo a to sprzedać lub zostawić do kina, dlatego nie chcę teraz pakować kasy w jakiś drogi amplituner (nie jestem jakimś kinomaniakiem i filmy oglądam sporadycznie, ale dźwięk z telewizora mnie dobija).

Zastanawiałem się nad Denon 1612, ale wolałbym kupić jakąś używkę, tylko nie wiem czym się do końca kierować. Budżet to max tyle ile za tego nowego Denona, czyli 1500 PLN.

Do Onkyo podchodzę z dystansem, bo już sam nie wiem komu mam wierzyć po lekturze postów na forach ;)

Aktualne pomieszczenie ma około 18-19 metrów.

Dziękuje za odpowiedź.

Czy Harman Kardon AVR 260 będzie ok z tym grał? Zacząłem się w jego stronę skłaniać...

Pomyślałem, że mógłbym z czasem dokupić do tego zestawu dwa Diamond 10.5 lub 10.6 i użyć ich do frontów. Zestaw wtedy mógłby lepiej pograć w okresie przejściowym w stereo, a i kino trochę by zyskało, W takim wypadku wchodzi w grę amplituner działający w 7.1, czyli np wspomniany HK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.