Skocz do zawartości
IGNORED

karty phono do Creek Destiny 2

naro

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

do wzmacniacza Creek Destiny 2 można dokupić karty phono, które montuje się wewnątrz urządzenia:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czy ktoś z Was miał może do czynienia z czymś takim?

czy są one warte zainteresowania?

może po specyfikacji możecie coś z tych kart polecić?

jeżeli chodzi o gramofony to jestem póki co zupełnie "zielony" i dopiero się rozglądam (posiadam natomiast wzmacniacz Creek Destiny 2)

dzięki za pomoc,

pozdrawiam,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/94112-karty-phono-do-creek-destiny-2/

Kiedys sluchalem pre gram. Creeka i naprawde gralo super ,jesli karty sa podobnej jakosci to mozna sprawdzic czy sie podoba.

Jak nie, zawsze mozna kupic cos z regulacja parametrow (najlepsza opcja gdy sie czesto zmienia wkladki i nie tylko).

Najpierw sprawdz firmowa karte i porownaj z jakims osobnym urzadzeniem w podobnej cenie to rozswietli troche temat i latwiej bedzie podjac decyzje.

robix

Kiedys sluchalem pre gram. Creeka i naprawde gralo super ,jesli karty sa podobnej jakosci to mozna sprawdzic czy sie podoba.

Czy można wiedzieć które to było pre gram. Creeka? Z tego co mi wiadomo Creek stosował układy z elementów dyskretnych i pasywną RIAA (z czego był dumny w swoich materiałach reklamowych), a nie układy scalone i semi-pasywną korekcję, podzieloną na dwa stopnie. Niezbyt interesująca jest uwaga na samym dole opisu Sequel 54 odnośnie problemów z przydźwiękiem od trafa sieciowego.

dzięki,

póki co raczej mnie nie interesują dodatkowe urządzenia (dochodzą jeszcze dodatkowe kable)...

taka karta, jeżeli oczywiście będzie w miarę przyzwoita rozwiązuje sprawę i jest dość wygodna,

jeżeli zdecyduję się na gramofon to z przedziału 4000 - 6000 zł ze wszystkim (wkładki, kable)

Nie pamietam dokladnie jakie to bylo pre Creeka ale uzywka cos okolo 500zl czyli wychodzi mi OBH -15?

Napewno gralo lepiej od PJ Phono Box (ktore wtedy uwazalem za super:)

Gdybym nie sprzedal swoich Creekow to bym go ,,lyknal,, :)

Wtedy jeszcze bylem niezbyt obcykany w analogu ale dzwiek byl na tyle przekonujacy ,ze zapadl mi w pamieci.

robix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.