Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki do muzyki fortepianowej

Pawel165a

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Poszukuję słuchawek w przedziale cenowym 200-300 złotych, do słuchania głównie muzyki fortepianowej, tj. Chopin, Liszt etc. Chciałbym używać ich oprócz komputera także z Ipod Touch 1 generacji. Słucham waszych propozycji. Z góry dziękuje i pozdrawiam ; ) PS Słyszałem, że nieźle nadają się do tego słuchawki Fostex T-7 ??

https://www.audiostereo.pl/topic/94345-s%C5%82uchawki-do-muzyki-fortepianowej/

Wiele godzin spędziłem na odsłuchu Leszka Możdżera oraz Theloniousa Monk'a przy użytkowaniu z połączenia iPoda i laptopa wraz z Beyerdynamic DTX910. Szczerze polecam te słuchawki do klawiszy. Ich zdecydowanym plusem, jak dla mnie, jest konstrukcja otwarta.

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Witam ponownie! Używałem z ipodem otwarte Ultrasonic Icans, które mają 35 Ohm i trudniej je było ,,napędzić" niż zamknięte, pokaźne Pioneery Se-30, lecz które mają zaledwie 8 Ohm. Jednakże słyszałem że do około 32 Ohmów Ipod dobrze napędza słuchawki i wypełnia je. Zastanawiam się oprócz Beyerdynamic DTX 910 nad Panasonic RP-HTF600, Fostex T-7 oraz Goldring DR 100,które z nich najbardziej pasują do Ipod Touch? Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.