Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki player do Yaqina

manio28

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie posiadam Yaqina mc13s i Yamahe dvd s2500 , ale ta yamaszka jest juz sypiaca sie i poszukuje jakiegos cd-ka . Pomozcie z poszukiwaniami ,fajnie by bylo gdy by to byla rowniez lampa ,moze byc uzywana oczywiscie .Dziekuje za pomoc Mariusz.

https://www.audiostereo.pl/topic/94457-jaki-player-do-yaqina/

A możesz opisac jak gra u Ciebie Yaqin Mc-13S ? Są kluski czy szybki dźwięk ? Czego Ci brakuje i co chciałbys poprawić ? Ja miałem MC-10L i uważam że do niego tzreba szukać szybkiego CD bez zbędnie dużego basu. Nie wiem czy Twój gra podobnie do MC-10L ?

Powiem tak,wzmacniacz gra przepeknie,niesamowicie czysto tzn szczegolowo.Jest troszke malo basu i to chyba jedyny minus.Poszukuje jakiegos cd bo obecny naped poprostu siada tzn zawiesz sie itp.Jaki to jest szybki cd?? Prosze od rade.

A ja myśle , że ten np. Denon ( nie koniecznie 1940 ) + jakiś ciekawy DAC , bedzie ciekawszym rozwiązaniem . Denon byłby tylko transportem , a DAC miałby wpływ na barwę , bas , scenę itd.

Mylę się ?

Tofik01

A ja myśle , że ten np. Denon ( nie koniecznie 1940 ) + jakiś ciekawy DAC , bedzie ciekawszym rozwiązaniem . Denon byłby tylko transportem , a DAC miałby wpływ na barwę , bas , scenę itd.

Mylę się ?

Tofik01

Czytalem troszke o tym Denonie i opinie na temat muzykalnoscia sa cieniutkie,panowie "recenzenci" chwala go glownie za dvd a co to dzwieku audio to przecietnie.Wiem najlepiej posluchac samemu ,ale czasami poprostu sie nie da.

Znajomy ma starszy model DVD Philipsa z SACD i Matrix Mini-i . Powiem szczerze , ze jestem pod dużym wrażeniem jak za nie wielkie pieniadze można coś fajnego zbudować - system . Naprawdę przyjemny DAC , a multiformatowiec także jest wygodą .

Sam szukam czegoś zgrabnego pod Pc audio z seri All in one :)

Tofik01

Ja miałem okazje posłuchać osobiście , bawiliśmy się w przepinania itd . Wszystko wybrzmiewalo cudnie . Od wokalu , bas , sceny .

Polecam chociaż spróbować tej konfiguracji . Gdzieś wyczytałem , że właśnie gra DAC nie transport .

Tofik01

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.