Skocz do zawartości
IGNORED

Szybki Farnelik

AudioST

Rekomendowane odpowiedzi

ta dopłata się opłaca jeśli się bierze dużo z USA (newark) np za 1000 PLN lub więcej.

Bo tam jest ciut więcej i ciut taniej.

wiem bo kiedys robilismy kilka zamowien z farnela czy digi na 6-7tys z usa. dzielilem to potem do rozsylki chyba ze 3 dni :)

tylko tu potrzebuje ok 15szt -wiec za malo

• 1 miesiąc później...

Coś wam chłopaki nie poszło ?

1. Listy Polecone (priorytetowe) nie giną - gość miał by za duze problemy.

2. Pięczątka Priorytet Musi Być jak nie ma to se taki liscik moze iść 2 tygodnie

3. Dziś wszystkie przesyłki z numerkiem sa rejestrowane wieć nie ma najmniejszych problemów aby je zlokalizować

Wieć nadawca powienin wam jak co podać numerek nadania i nadawca jak i odbiorca moze zlokalizować w systemie lub zawsze można zadzonić na pocztę najlepeij sortownie docelową lub nadawczą oni taką paczke list dość szybko są w stanie namierzyc

4. Przestłki wartosciowe polecam jednam wysyłac kurierem, istenieje coś takiego jak sendit.pl (allegro) i moża wysłać kurierem za mniej wiecej 17 PLN, nie trzeba iść na pocztę, stać w kolejce i się denerować :) itd ....

No mniej wiećej

Coś wam chłopaki nie poszło ?

Poszło wszystko.

1. Listy Polecone (priorytetowe) nie giną - gość miał by za duze problemy.

gina i jaka to roznica przy PR czy nie, szybciej na sortownie trafia i tyle

2. Pięczątka Priorytet Musi Być jak nie ma to se taki liscik moze iść 2 tygodnie

w takim wypadku sie ubiegasz o zwrot kasy bo szedł za dłzuo

3. Dziś wszystkie przesyłki z numerkiem sa rejestrowane wieć nie ma najmniejszych problemów aby je zlokalizować

Wieć nadawca powienin wam jak co podać numerek nadania i nadawca jak i odbiorca moze zlokalizować w systemie lub zawsze można zadzonić na pocztę najlepeij sortownie docelową lub nadawczą oni taką paczke list dość szybko są w stanie namierzyc

to ze w PP cos jest rejestrowane nie znaczy ze mozesz to zlokalizowac w szczegolnosci jezeli do momentu odbioru i podpisania listy nie sa aktualizowane statusy - bo sa aktualizowane recznie

4. Przestłki wartosciowe polecam jednam wysyłac kurierem, istenieje coś takiego jak sendit.pl (allegro) i moża wysłać kurierem za mniej wiecej 17 PLN, nie trzeba iść na pocztę, stać w kolejce i się denerować :) itd ....

No mniej wiećej

istnieje cos takiego jak parcell shop i mozna kurierem wqyslac za 9pln albo paczkomatem za 10 z ubezpieczenienm na 5k... i co z tego?

a tak na marginesie posty nabijasz?

tylko tyle za 9 ? Kurierem ? jakim :)

Cennik dla paczek krajowych

Parcel shop (9 to jak 19 :)

Rozmiar paczki Najdłuższy + najkrótszy bok Cena - Parcel Shop Cena - Parcel Van

XS max. 35 cm 19,50 PLN 40,00 PLN

S max. 50 cm 22,00 PLN 50,00 PLN

M max. 65 cm 26,00 PLN 55,00 PLN

L max. 80 cm 30,00 PLN 65,00 PLN

XL maks. obwód 40,00 PLN 80,00 PLN

I jeszcze im trzeba zawieść :) a ja se wysyłam za 18 PLN i kurier mnie szuka a nie ja jego :)

Drogi Sav!O i nie nabijaj se postów w dodatku ciut błędnych :)

I jeszcze

Polecone nie Giną (ja takiego przypadku nie znam)

Nie są wklepywane ręcznie, tylko skanowane, życzę powodzenie jeśli bedziesz sie ubiegał za zwrot kasy za idący 2 tyg zwykły polecony,

No ....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.