Skocz do zawartości
IGNORED

Szalom 2012 na Szerokiej -czy ktoś był?

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Bo ja tak.Staram się bywać regularnie ale w zeszłym roku nie byłem.Tegoroczny koncert był super.Było mnóstwo ludzi świetnie bawiących się,było ciepło( może nawet za bardzo) i nie lało.Z tego co widziałem to wyróżniłbym Paula Shapiro choć miał najtrudniejsze zadanie bo występował pierwszy i jeszcze za dnia,muzyków z Buchary oraz występujący na końcu dęty zespół z Izraela( nie pamietam nazwy).Szczególnie ta ostatnia formacja zrobiła największe wrażenie.To była istna erupcja energii,rytmu,muzykalności po prostu szaleństwo.Wspaniałe aranże,świetne solówki,idealne zgranie,poczucie humoru i ruch sceniczny.To trzeba było widzieć!A na końcu dołączyli do nich Frank London i David Krakauer i wtedy......było jeszcze lepiej.Natomiast największym rozczarowaniem była dla mnie kapela R.Ragińskiego i M.Morettiego.Monotonne,schematyczne ogrywanie orientalnych motywów po kilkunastu minutach nużyło.

Widzę,że festiwal ma się świetnie.

Witam, nie byłem, ale oglądałem w pr.2, jestem zafascynowany wirtuozerią The Magherb Orchestra, od dzisiaj rana, poszukuje wydania na CD, utworu wykonywanego na tym koncercie, czy ktoś nagrywał niedzielny koncert ?...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.