Skocz do zawartości
IGNORED

Ludzie chodzą po domach i proszą o jedzenie.

Zdzislav

Rekomendowane odpowiedzi

a tym bardziej nie ma to wplywu na dostepnosc kredytu.To nasz nadzor kazal zwiekszyc zabezpieczenie i warunki przyznawania.wiem ze taka teoria ci nie pasuje ale ..co mnie..

banki zagraniczne pracuja w polsce jak banki polskie.Inaczej nie beda pracowaly.

zyski to inna sprawa i jasnym jest ze zysk to zysk minus podatek.Podatek.Kubriczku nudzisz mnie.Pochasaj sobie z marysiom.

ustanowi się nowe prawo - kutasy będą zwracać.

lenin to nawet kazal ich zabic.

jak ci sie podoba... pochasaj.

wydaje mi sie ze tak..ladniej.

a OFE to rura.jak padnie zus to okaze sie cacy.jak padnie wszytko to i OFE.Madrzejsi od ciebie a mniej krzykliwi mieli watpliwosci.ty nie masz i slusznie .Po co sie meczyc mysleniem.

mulsiak tobie się rzeczywistość pomerdała z zachciankami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

NBP dopiero "zauważył" problem wyprowadzania pieniędzy i podjął jakże nie/skuteczną akcję - pierdzielenia że będzie "naciskał" czyli pocałuje w tyłek wójta

Ukryta Zawartość

A w KNF to prawie jak Rejtan - tylko koszuli nie rozedrze, bo za drogie nosi

Ukryta Zawartość

Oni tego "polskiego kapitału" w bankach bronią do upadłego... Znaczy, do upadłego polskich banków :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lenin to był przynajmniej gościu. W Poroninie tez był. Nie to co tusek i reszta dzyndzlarzy. :)

Poza tym, prawo w Polsce nie funkcjonuje. To widać, słychać i czuć.

kubrik skrzypka jeszce gonisz.to historia.I co tam widzisz niedobrego.wyprowadzania to był kryzys i slawne akcje ING.Moze masz jakies jeszzec starsze?

moze poczytasz ze polskiego kapitalu jeszce nie ma.Stad zagraniczny.

a jak PKO pojdzie to pewnie sie powiesisz?

Lenin to był przynajmniej gościu. W Poroninie tez był. Nie to co tusek i reszta dzyndzlarzy. :)

Poza tym, prawo w Polsce nie funkcjonuje. To widać, słychać i czuć.

nie mam nic przeciwko leninowi o ile stoi na biurku.

co i tobie radze bo zmieni ci sie ladny charakter.A tak masz jakis ..argiumencik.

a reklamuja nieboze bo zawszec sie jakis znajdzie.Tacy jak ty to nawet podpaske olwejs kupia jak taniej.

Piszesz, jak myślisz. Myślisz, jak piszesz, czyli fatalnie panie muls. Nie można ciebie nawet poważnie traktować, tak jak twoich wypowiedzi. Pustka, wiatr, nicość. I chyba tylko twoj denerwujacy sposob bycia implikuje reakcje innych, podobnie jak twoje odruchy Pawłowa w związku z naszymi wypowiedziami. Idź spać, sen wygładza zmarszczki, ale tylko te na skórze, nie ma niestety wpływu na pofałdowania w mózgu. A szkoda, a może i nie?! Przynajmniej coś się dzieje. A teraz update i kontra. Dawaj, pogmeraj w zanikających, szarych odchłaniach swojej głowy. Zaskocz nas choć jednym poprawnym zdaniem. Matura zobowiązuje! No właśnie..... pewnie oblana.

a i jeszce jedno kubriczek nie podsylaj mi tu gazety polskiej bo mam juz dostarczyciela sasiada do klozetu.

Piszesz, jak myślisz. Myślisz, jak piszesz, czyli fatalnie panie muls. Nie można ciebie nawet poważnie traktować, tak jak twoich wypowiedzi. Pustka, wiatr, nicość. I chyba tylko twoj denerwujacy sposob bycia implikuje reakcje innych, podobnie jak twoje odruchy Pawłowa w związku z naszymi wypowiedziami. Idź spać, sen wygładza zmarszczki, ale tylko te na skórze, nie ma niestety wpływu na pofałdowania w mózgu. A szkoda, a może i nie?! Przynajmniej coś się dzieje. A teraz update i kontra. Dawaj, pogmeraj w zanikających szarych odchłaniach swojej głowy. Zaskocz nas choć jednym poprawnym zdaniem. Matura zobowiązuje! No właśnie..... pewnie oblana.

no to po co glos zabierasz jak sie menczysz.i to jeszcze tak rozlazle.

Muls ty jesteś taki głupi po rodzicach czy złapałeś podczas leżenia na styropianie?

zwykle to sie dziedziczy na zasadzie z kim przystajesz a wiec zmykaj kubriczek pochasac z marysiom.

Dlatego podesłałem ci też G... Wyborczą, którą lubisz i twoich idoli z NBP którzy też jak się okazało widza że kasa z polskich banków wypływa na ratowanie zachodnich. To jest kolonializm kapitałowy. I dlatego każdy kraj w Europie bardzo dba o narodową własność swoich banków.

Od 2009 roku nic się w tym względzie nie zmieniło, to znaczy o tyle tylko że jest gorzej.

kubriczek jeszce raz .To historia.wystawiasz wiatry ktore juz ..powialy.

jak siegniesz dalej to mozemy sie dowiedziec ze w polsce mamy socjalizm.i urodziny ghierka.

Tak mulsiku Skrzypek to historia, ale dojenie spółek przez banki zachodnie to teraźniejszość.

jak sięgniemy dalej to moze się okazać że umiesz poprawnie pisać i cie ze szkoły nie wyrzucili.

doczytaj co może nadzór, potem przychodź robić z siebie głupa... choć to nie będzie raczej trudne:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jak ci wpisali w rozum gorzej to masz tak na zawsze??Oprocz dojenia jest jeszcze normalna dzialalnosc.Oprocz zlodziestwa jest pomoc humanitarna.Tylko ty masz jakis koszmarny swiat w glowie.

czytalem i co w tym niezyklego.Od tego jest i pilnuje.

Pomoc humanitarna banków???

Muls co paliłeś?

Pomocą humanitarną byłoby cię dobić.

Przy okazji średnia inteligencji w narodzie by się poprawiła.

kuriczek jestes tak menczacy jak stare zatwardzenie.Czy ja cós o pomocy humanitarnej bankow.ja o klozecie i gazecie polskiej.

tak mi sie kojarzysz.A jak ci sie podoba pochasac??z marysiom co ladnie...pisze.

To idź się wysrać bo ci uszy stoją i nie pisz o sprawach, o których nie masz pojęcia. Kibel jest dla ciebie najlepszym mijscem w którym możesz zabłysnąć.

wlasnie kubriczku to kcialem powiedziec .ze piepszysz ale tak namolnie ze sam zaczynam wierzyc.Ale ciem rozumiem.Na styropian cie nie wzieni bo sie chiba nie nadawales a moze nawet..wywalili na bruk.Cós masz z tym styropianem w glowie.

ale zeby az tak...Genralnie banki nas okradajom kubriczku.I ci w tych bankach.Ale sie kiedys ich powiesi tak jak lubisz.

masz coś do powiedzenia kmiotku boży?

ciagle pytam jak ci sie podoba... chasac .
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.