Skocz do zawartości
IGNORED

Tanita Tikaram Don`t Go Back

jaś

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem w sklepie na E ładnie wydaną nowa płytę jednej z moich ulubionych pisenkarek Tanity Tikaram . Czy może ktos słuchał , sa jakieś opinie wśród forowiczów ?. Mam jej The Best sprzed pewnie ponad dekady , ciekawi mnie jak brzmi wspólczesna Tanita

https://www.audiostereo.pl/topic/96812-tanita-tikaram-dont-go-back/

To jest chyba nowy kawałek Zająca.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pioseneczka miła , Tania nieco spoważniała , nie wyglada źle ale to już nie ta laseczka co 15 lat temu. Głos pozostał męsko dźwięczny , jak się przygladałem zdjęciom na płycie sprzed lat zastanawiałem się ile w niej kobiety a ile meżczyzny. Ale chyba jest kobietą. Ten teledysk podoba mi się ale nie rozwiał watpliwości czy płytę warto kupić

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Płyta jest do odsłuchania w całości na AOL HD (a przynajmniej była jeszcze w poniedziałek ) .Jak dla mnie jeszcze raz podkreślam że to tylko i wyłącznie moja bardzo subiektywna opinia po jednokrotnym odsłuchaniu czegoś mi w tym brakowało.

Głos ten sam ale reszta to już nie to samo .

Do kogoś zrobiła się podobna.

Steve Vai?

Na tym zdjęciu ja widzę podobieństwo do Agnieszki Chylińskiej ale po metamorfozie " na laskę "

Płyta jest do odsłuchania w całości na AOL HD (a przynajmniej była jeszcze w poniedziałek ) .Jak dla mnie jeszcze raz podkreślam że to tylko i wyłącznie moja bardzo subiektywna opinia po jednokrotnym odsłuchaniu czegoś mi w tym brakowało.

Głos ten sam ale reszta to już nie to samo .

Podjąłem temat kupywania płyt w temacie Audifilskie rozterki na temat zakupów płyt na " stos " i muszę wybierać pozycje do których będę wracał , a przynajmniej raz czy dwa razy odsłucham. Płyta ma bardzo ładną okładkę w digipacku , na razie się wstrzymam ( pozostane przy bardzo dobrym The Bestcie ). Podobny dylemat mam z Alanis Morissette.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.