Skocz do zawartości
IGNORED

MARANTZ 2020 szukam serwisanta

sebolek2

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór. Nie wiem gdzie napisać ten temat, a chodzi mi już po głowie od kilku miesięcy.

Jestem posiadaczem tunerka Marantz 2020, kupiłem jako uszkodzony, ale strasznie mi się spodobał.

Słuchałem vintage u znajomego i urzekł mnie swoim dźwiękiem. Niestety, uszkodzenie chyba jest bardziej poważne, niż mi się wydawało.

Po podłączeniu do wmaka radio gra, ale strasznie cicho. Reaguje na podgłaśnianie, ale nie w takim stopniu jak powinien.

Dodatkowo wydaje mi się, że AM nie stroi, ale to już drugorzędna sprawa.

Czy jest tutaj ktoś, kto mógłby naświetlić co to może być, ewentualnie spróbować to naprawić?

Mam co prawda drugi tunerek vintage, ale szkoda mi się pozbywać rodzynka, bo bardzo się polubiliśmy :)

Dzięki z góry za każdą podpowiedź i przepraszam, jeżeli to nie ten dział forum.

Sebastian

https://www.audiostereo.pl/topic/97051-marantz-2020-szukam-serwisanta/

Jestem z Krakowa, faktycznie nie napisałem. Chciałbym, żeby ktoś rzucił okiem na ten tuner. W planach mam również lampizację cedeka, chciałbym znaleźć coś sensownego do lampy, ale w pierwszej kolejności tunerek.

• 2 miesiące później...

niaSebolek znalazles gdzies serwisanta ??

Czy to byl CR2020

Mam taki i mam klopot bo czasem znika dzwiek a nie slychac rozlaczenia na przekaznikach zabezpieczenia. Jakbys mial schemat to prosilbym bardzo o kontakt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.