Skocz do zawartości
IGNORED

miasto audiofilków

rolf001

Rekomendowane odpowiedzi

To zbyt śmiałe stwierdzenie, chociaż trochę nas tu jest. Jednak wrażenie jakie odnosisz bierze się prawdopodobnie z aktywności tutejszego srodowiska. Jakiś czas temu skrzyknęliśmy się, aby coś robić, integrować się, spotykać, wymieniać poglądami i doświadczeniami. Tak się złożyło, że na drodze stanął Witek Jaskułowski z Delty Studio, którego poznałem czas temu jakiś. Padł pomysł rozruszania lokalnego, nieco rozproszonego środowiska. Udało się w Delcie Studio zorganizować spotkanie i jakoś dalej poszło siłą rozpędu i chęci ludzi. To co do niedawna nieistniało nabrało teraz ciała i życia. Mam nadzieję, że będziemy tworzyć i rozwijać nasz "klub".

Myślę, że możemy być dumni, bo chyba jesteśmy pionierami w kraju :-)).

Ja myślę że jest to kwestia trochę lepszej mentalności ludzi mieszkających w okolicach Wrocławia, z tego co słyszałem to bardzo przyjemnie się tam żyje i ludzie są do siebie po prostu trochę inaczj nastawieni. Jest po prostu miło - co sprzyja jak jak najbardzaiej rozprzestrzenianiu się choroby audiofilskkiej.....Nie mówię już o liczbie punktów sprzedaży dobrego sprzętu ...

• 11 miesięcy później...

miło mi Prezesie, że ze swej stołeczności tak ciepło myślisz o nas Wrocławianach, ale ja w tym wątku odnajduję się "z pewną taką nieśmiałością"... Audiofilem jestem tylko o tyle, że LUBIĘ dobry sprzęt i CHCIAŁBYM mieć dobry sprzęt, ale w takich pięknych okolicznościach przyrody jest to ciągle marzenie. Choć miesiące bywania na forum drążą skałę i pewnie za jakiś czas coś sobie sprawię, a myślę o słuchawkach i wzmacniaczu do nich.

Lubię zaglądać do audiofili i czytuje ich wątki z zazdrością pomieszaną z podziwem, a niekiedy przerażeniem wywołanym cenami... Jako architekt wyjątkowo cenię sobie opisy kamiennych cacek wykonywanych pod głośniki, sprzęt, a może i pod cały dom.

Może to wpadnięcie w www.audiostereo.pl powinno mnie unieszczęśliwiać, jak zjedzenie owocu z drzewa wiadomości dobrego i złego - teraz już wiem jak zły sprzęt mam a jak dobry chciałbym mieć!

Ciągle się pocieszam, że ważniejsze jest lubić muzykę niż sprzęt...

Pozdrowienia z Wrocławia - miasta audiofilików aktualnych i przyszłych

jotesz

muzyka łagodzi obyczaje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.