Skocz do zawartości
IGNORED

Nowe głośniki pokój

Jomenstein

Rekomendowane odpowiedzi

witam, od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem jak najlepszych głośników 5.1 za jak najniższą cene. Na forach ogólnotematycznych polecali mi Geniusy 5050v2.

Obecnie mam stare iboxy sp-29 czy jakoś tak, grały kilka dobrych lat i myśle że czas je zmienić na coś lepszego. Zdaje sobie sprawe że na teraz to już praktycznie na każdych głośnikach poczuje różnice z tymi obecnymi.. Chciałbym jednak takie które zaspokoiły by mnie na dobre kilka lat. Zależy mi na czystym dźwięku, bassie i możliwie jak najniższej cenie.. te geniusy za 370 zł to już absolutny maximum, na początku nie planowałem tyle wydawać ale podobno są tak dobre jak na tą cene że warto dołożyć.

Moja karta dźwiękowa to SB Audigy.. i tutaj też pojawia się pytanie czy takie głośniki wycisną jak cytryne tą karte dźwiękową czy należałoby zaopatrzeć się w lepszą dźwiękówke?

mógłbym na to pójść tym bardziej że w mojej karcie sb audigy nie działa zwykły mikrofon za 15 zł ze sklepu mimo tego że jest dobrze podłączony..

Ogólnie to chcę urządzić sobie możliwie jak najlepsze audio w pokoju z komputera :)

Czekam na propozycje,

pozdro

https://www.audiostereo.pl/topic/97275-nowe-g%C5%82o%C5%9Bniki-pok%C3%B3j/
  • 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może Ciebie zainteresuje??Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.