Skocz do zawartości
IGNORED

Asus Xonar dx, ds czy może coś innego do słuchania muzyki na słuchawkach?

pawel049

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zastanawiam się nad kupnem dobrej karty dźwiękowej. Karta używana by była tylko i wyłącznie do słuchania muzyki i tylko przez słuchawki. I tutaj pojawia się pytanie co będzie najlepsze do tego celu asus xonar ds, dx czy coś zupełnie innego. Cena maksymalnie do 300zł. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Prodigy HD2, najlepiej jak dokupisz lepsze opampy (od 50gr do 5zł za jeden, potrzeba trzy). Dopasowujesz tylko opampy do własnych upodobań :)

cos zupelnie innego

x-fi w trybie bit match - 80 zl

wzmacniacz - zwyczajny stojacy kloc - nie pierwszy z brzegu

dg to slaba karta - nie brzmi i nie ma dynamiki - moze w specyfikacji wylacznie;)

dx jest gorsza od bit trybu w music- uwazam po wielu godzinach porownan

d2 / st... nie ta cena troche kasy do przodu

najrozsadniej emu 0404 pci uzywki sie miescisz z cena i na piwo zostaje i to dopiero pod wzmacniacz

zewnetrzna - smsl sd 793 i po cyfrze z plyty jej podajesz

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

cos zupelnie innego

x-fi w trybie bit match - 80 zl

wzmacniacz - zwyczajny stojacy kloc - nie pierwszy z brzegu

dg to slaba karta - nie brzmi i nie ma dynamiki - moze w specyfikacji wylacznie;)

dx jest gorsza od bit trybu w music- uwazam po wielu godzinach porownan

d2 / st... nie ta cena troche kasy do przodu

najrozsadniej emu 0404 pci uzywki sie miescisz z cena i na piwo zostaje i to dopiero pod wzmacniacz

co ty za bzdury piszesz ? nic nie testowałeś. 0404 to nic ciekawego, sterylny dźwięk. Moja propozycja Audiotrak Prodigy HD2 A .Kosztuje akurat 300 parę.

a moja to nadal 0404

nie wiem czego uzywasz koncowo ale mi zrodlo ma podawac analityke i drobiazgowo sterylnie - od zabarwiania sa kolumny i wzmak a nie opampy

to nie sluchawki sa priorytetem w muzyce

hd to "badziew" z niczym sie nie zgrywa moze poza sluchawkami i to wybranymi -karta efektowna a nie efektywna- jestem jej przeciwnikiemi mam prawo:)

ed

a tu chodzi TYLKO o sluchawki no to przepraszam -choc ogolnie u mnie nadal wzmak +0404 jest lepszy niz hd2 nawet pod sluchawki

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.