Skocz do zawartości
IGNORED

Wubór odtwarzacza DVD

PauliPF

Rekomendowane odpowiedzi

Zbliża się dużymi krokami moment kiedy to będę posiadaczem "kina domowego" Już zdecydowałem się na amplituner Denona 1604 i cały czas zastanawiam się nad modelem odtwarzacza DVD. Od pewnego czasu w grę wchodziły modele odczytujące również formaty DVD Audio i SACD. Ale coraz bardziej oddalam się od tych formatów ze względu na małą ilość wydanych płyt. I tu mam pytania do szanownych forumowiczów. Czy warto inwestować w odtwarzacz czytający wyżej wymienione formaty czy lepiej zainwestować mniej pieniędzy ale za to w lepszy odtwarzacz DVD. Jakie są wasze opinie i jakie modele odtwarzaczy polecacie?

https://www.audiostereo.pl/topic/9752-wub%C3%B3r-odtwarzacza-dvd/

Po pierwsze - DVD ma mi służyć do kina domowego jak i do stereo. Cena - do 1800 (oczywiście na allegro). Wiem że w tej cenie mogę dośtać Denona DVD 1400 lub pioneera 565. Czy jednak warto przepłacać? Czy lepiej kupić coś tańszego bez DVD Audio i SACD?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.