Skocz do zawartości
IGNORED

Kable głośnikowe do 20zł/1mb

gavron04

Rekomendowane odpowiedzi

Tego nie wyczytałem na aukcji. Ale czekam, aż mi odpiszą. Wtyki przy tamtym są oryginalne. Mam takie same i po prostu 'opaski' się łamią.

Odnośnie zmiany kolumn - Bolero kupiłem z 3-4 miesiące temu. Najbliższa wymiana za 2 lata. Wzmacniacz będzie Rotel. I zostanie na dłuuuższy czas.

www.gavron04.diyaudio.pl układy audio 

Odnośnie zmiany kolumn - Bolero kupiłem z 3-4 miesiące temu. Najbliższa wymiana za 2 lata.

To kup takiego Qeda i ROTELa.

Posłuchaj i pisz dalej co byś chciał skorygować.

QED kupiony. Tamtego IC bez problemu mogę odesłać (świeżo wysłany do mnie, jeszcze nie dotarł.. :)). Rotel będzie zrobiony tak za 2-3tyg. A kable głośnikowe , coś tańszego od Kimber ? Bo na razie nie znalazłem żadnego używanego.

coś tańszego od Kimber ? Bo na razie nie znalazłem żadnego używanego

Czy Ty czytasz co się do Ciebie pisze ?

Po co kupować na pałę ?

Poczekaj na IC i Rotela. Posłuchaj z tydzień , dwa i dopiero zastanawiaj się jaki dokupić kabel.

I cierpliwości !

Dzisiaj nie ma , jutro może być.

I zrozum że 4PR czy Reson to tanie kable wyróżniające się przyzwoitym " brzmieniem " na tle konkurencji w podobnej i wyższej cenie .

Więc albo zostaw te co masz albo szukaj i zbieraj cierpliwie.

Ale najpierw ROTEL .

Rotel będzie zrobiony tak za 2-3tyg

Co oznacza zrobiony ?

Panel przedni jak i tylni będzie wycinany laserowo. Ale wszyscy się dowiedzą więcej szczegółów jak będzie ukończony.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.