Skocz do zawartości
IGNORED

denon 1912 + klipsch synergy f2

Błażej.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam podłączone kolumny (klipsch synergy f2) z amplitunerem (denon avr-1912) przez bi-amping (wejscia FRONT i SURR. BACK/ AMP ASSIGN), dokupiłem centralny głośnik klipsch c1 i tu mam pytanie podłączyć go na mostku pod wejscie center czy w jakis inny sposób ?? kolumny stoja z tyłu sofy, niestety przy tv sie nie zmiesciły, centralny natomiast pod tv. dziekuje za pomoc i pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/98382-denon-1912-klipsch-synergy-f2/

O ile dobrze pamiętam C1 ma pojedyncze wejście głośnikowe. W ampli masz wyjscie na głośnik centralny. Podpinasz normalnym kablem głośnikowym bez wtyczek. Tutaj nie ma nic na okrągło.

O ile dobrze pamiętam C1 ma pojedyncze wejście głośnikowe. W ampli masz wyjscie na głośnik centralny. Podpinasz normalnym kablem głośnikowym bez wtyczek. Tutaj nie ma nic na okrągło.

Jakby miał pojedyncze wejscie to bym nie mial nad czym sie zastanawiac, chodzi o to ze ma bi-amping i pytam czy jest mozliwosc go tak podłączyc, czy na mostku normalnym kablem - tak wlasnie mam teraz podlaczony pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.