Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie ustawić subwoffer i satelitki ?

jasinski214

Rekomendowane odpowiedzi

Witam . Mam pytanie gdzie najlepiej ustawić subwoofer a gdzie satelitki ? Najczęściej użytkuję komputera (laptopa) a co za tym idzie również słucham muzyki typu Rap , hardstyle , happyhardcore i podobne na łóżku.

Subwoofer 5W

Satelitki 2 x 2,5W

Jeżeli to ważne to ściany w pokoju są z karton gipsu .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Na poczatek:

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam!

Ukryta Zawartość

Kiedyś dość dużo czytałem, że umiejscowienie subwoofera w pomieszczeniu jest obojętne i nie ma większego znaczenia na przetwarzanie, ale pewnie zaraz odezwą się ludzie którzy twierdzą inaczej, więc może warto poczekać na inne odpowiedzi.

To teraz nastepne pytanie głośnikiem do dołu czy głośnikiem w bok ? Mowa o subwooferze .

Jak głośnik będzie do dołu, to drgania przejdą na biurko i może dudnić, choć to mały subek.

Dzięki za pomoc wg.mnie narazie najlepiej brzmi gdy jest pod biurkiem subwoofer a satelitki na biurku. Subek ustawiony głośnikiem w bok .

Jest szansa że nie długo zgłoszę się na forum z następnym pytaniem .

Dzięki za pomoc wg.mnie narazie najlepiej brzmi gdy jest pod biurkiem subwoofer a satelitki na biurku. Subek ustawiony głośnikiem w bok .

Jest szansa że nie długo zgłoszę się na forum z następnym pytaniem .

Pytanko, używasz zewnętrznej karty dźwiękowej po USB, czy "lecisz" prosto z laptopowego wyjścia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.