Skocz do zawartości
IGNORED

czysto teoretycznie :)

mateuszek

Rekomendowane odpowiedzi

ADAMU >>

Jakiego masz Denona i jakie przetworniki (znaczy się tzw kolumny głosnikowe)?

Adamu

Mam Denona A11 jako źródło i amplituner 3805. Lekki mezalians ;)

Chyba najsłabszym ogniwem w układzie są kolumny: Bowersy z serii 600 (pozostały z poprzedniego systemu) ale radzą sobie bardzo ładnie, wiec w najblizszym czasie nie planuje ich zmieniać.

Adam

porownywalem 603 s3 z dali 6006 i jeszcze jakimis

pierwsze detaliczne za do bulu i strasznie szybki bas

drugie muliste ale w ogolnym porownaniu wychoda na lepsze - da ich sie dluzej sluchac

Ależ ja nie napisałem, że są złe.

Jednak są to budżetowe kolumny, zarówno amplituner a szczególnie DVD które posiadam mają trochę wyższe aspiracje :)

Dlatego tak napisałem, poprostu nie wiem czy wymiana kolumn nie spowodowała by poprawy dźwieku, choc jak napisałem juz jest bardzo dobrze :)

Lubię dżwięk jaki produkują Bowersy z serii 600, rzeczywiscie można go nazwać analitycznym, ale dla mnie takie brzmienie jest ok.

Adam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.