Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki IC do CA640 i castli ?

pawelo

Rekomendowane odpowiedzi

Pall Jak już będę miał kasę to i Neutralem się zainteresuję ;O)Ale to jeszcze przyszłość.Na razie Crosslinki mnie zadawalają :O)

Pawelm zmiany do Twojego systemu jedynie kosmetyczne ;O)

Broda ze schodów można spaść wszędzie!Potrzebne są jedynie schody i ochotnicy :O)

Pawełm -> to jak zorganizujecie odsłuch Veluma to ja chętnie posłucham, kabelki są dopiero przede mną, a interkonekt pierwszy w kolejce. Od tego weekendu zaczynam poszukiwania. Na pierwszy ogień idzie Albedo i Nikiel.

Broda-> gdyby wrażenia były pozytywne to ja jestem zainteresowany by się umówić i odsłuchać przez kilka dni Veluma w swoim systemie.

-> Pawelm

Lubie komfort posiadania nowych zabawek ;-)

Myślę, ze na początek solar spełni moje oczekiwania. Chce juz troche posłuchać muzyki i odpocząć od poszukiwań...

Potem ewentualnie znajdze zastosowanie w systemie KD :-)

Pozdrawiam

Gość jarokar

(Konto usunięte)

Witam sprubuję dodać coś od siebie mam cd ca640 ale w elektrycznej słuchałem kompletu ca i solar wind wywarł na mnie największe wrażenie oprócz rd wyraźnie wygrał z blue haven kupując u nich zestaw solara dostałem gratis więc nie było się specjalnie nad czym zastanawiać mam go już prawie pół roku i jestem zadowolony z wyboru .Dlamnie gra tak jak lubię piękną górą ze wspaniałą przestrzenią solidnym środkiem i basem który schodzi do podziemi .W moim systemie ograniczenia wprowadza na pewno kabel głośnikowy ale jeszcze przyjdzie na niego czas .

Gość jarokar

(Konto usunięte)

ca to napewno nie szfuje basem dlatego wybrałem Arcama jako wzmacniacz a cd CA a jeszcze moje Visatony też basu nie żałują , na ostatniej płycie Petera Gabriela takie rzeczy się dzieją że czasami się boję że mi szyby powypadają i nadal uważam że kabelek jest ok

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.