Skocz do zawartości
IGNORED

wymiana diody laserowej w cd

woytl

Rekomendowane odpowiedzi

ale jak ktoś by chciał :) spróbować

mam takie diody

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

oddam po kosztach

tylko sobie najpierw popatrzcie czy u was będzie pasować, choćby w podstawowych parametrach) i konfiguracji

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 1 miesiąc później...

podłączam się do tematu , KSS 151A , ciekawe czy komuś się to wkońcu uda , fajnie by było zachować te soniaki by np. za 10 - 20 lat gdy już w ogóle znikną z powierzchni Ziemi być tym który jeszcze ma możliwość pięknego odsłuchu z tych maszyn :) To by było Coś.

ogólnie ciekawe jak przeszczep na metodę kupienia drugiego soniaka używanego z tym samym lasrem , pewnie to niezła loteria a i też nie na długo wystarczy :(

jesli masz sprawny laser z 2go to w czym problem ?

To wtedy nie problem

Ale zapomnij o wymianie lasera jak pisałem w innym temacie szansa jest 1/10 lub mniej i tez jak pisałem pisza tez ze sie da tylko nigdzie nie widziałem wpisu (w całym necie) o takiej udanej operacji ? DLACZEGO ?

Chinczyki sprzedadzą ci nawet RBMK-1000 :) po okazyjnej cenie (mało używany)

Diody, lasery itd nie sa produkowane od dobrze 20 lat .... nie ma nie było i nie bedzie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.